Goedkope werkschoenen van goede kwaliteit.

Goedkope werkschoenen 

Opzoek naar goedkope werkschoenen? dan bent u hier aan het juiste adres! Veiligheid hoeft niet duur te zijn. Wij hebben in ons assortiment een collectie goedkope werkschoenen opgenomen. De beste goedkope werkschoenen en toch voldoen aan de normen, het kan!

Goedkope werkschoenen

Kwaliteit goedkope werkschoenen 

Goedkoop mag echter niet duurkoop worden!  Al deze Goedkope werkschoenen voldoen aan de strenge eisen die de Europese unie en de ARBO stelt en hebben het CE keurmerk.

Goedkope werkschoenen

Veiligheidsnormen goedkope werkschoenen

De Europese wetgeving en de Arbowet hebben verschillende  veiligheidsnormen vastgesteld aan veiligheidsschoenen, deze normen zijn van belang bij het kiezen van de juiste schoen, voor op elke werkvloer gelden er andere eisen. De meest toegepaste veiligheidsnorm is S3. Weet u niet zeker welke norm voor u toepasselijk is? Maak dan gebruik van onze filters op de website! Het is van grootbelang dat u rekening houd met een hoge of lage werkschoen, hogere werkschoenen bieden meer ondersteuning en stevigheid, maar geven daardoor minder bewegingsvrijheid. Heeft u vragen of komt u niet tot de juiste keuze? Neem contact met ons op en onze klantenservice staat u graag te woord via de telefoon of chat!

Werkschoenen worden algemeen gebruikt in bedrijfstakken waar het werk risico's voor de voeten met zich meebrengt. In de industrie worden vaak veiligheidsschoenen gedragen, in de bouw zijn deze schoenen zelfs verplicht. Ook koks, slagers en bakkers dragen vaak veiligheidsschoenen. In Europa wordt de EN ISO 20345:2011 (CE EN-345) norm gebruikt voor veiligheidsschoenen.

 

Toepassing werkschoenen

 werkschoenen geschikt

 

Veiligheidsklasse

Een van de eerste dingen om rekening mee te houden is de veiligheidsklasse, werkschoenen zijn ingedeeld in verschillende klasse, in totaal zijn er vijf verschillende klasse werkschoenen, in de tabel hier onder een kort overzicht van de vijf verschillende veiligheidsklassen:

 Werkschoenen s1,s2,s3

 

Vragen of advies nodig?

Via de klantenservice kunt u 24/7 een vraag indienen en telefonisch zijn we bereikbaar op werkdagen tussen 10.00 - 21.00 uur op telefoonnummer: 085- 065 66 25 om u direct te helpen met vragen over goedkope werkschoenen.

Lees meer
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »