Werkschoenen kopen doe je bij Verhoeven Bedrijfskleding

Werkschoenen koop je eenvoudig en snel bij Verhoeven Bedrijfskleding

Ben je opzoek naar nieuwe werkschoenen? In ons assortiment vindt u een ruime keuze in werkschoenen met een hoog draagcomfort, licht van gewicht en te verkrijgen in verschillende veiligheidsklasse .

 

Verschillende werkschoenen

Werkschoenen werklaarzen, sandalen en werkklompen van topmerken zoals ELTEN, LOWA, CARHART, REEBOK, JORI, L10 safety style, SIKA, GRISPORT en nog veel meer. Weet u niet goed welke werkschoenen bij u passen? Via onze chat of telefoon staat onze klantenservice u graag te woord, om u zo te helpen bij het vinden van de juiste werkschoenen. Ook bent u ten allen tijden meer dan welkom in onze winkel. 

werkschoenen


Voor alle werkschoenen, werklaarzen en werkklompen kunt u bij Verhoeven Bedrijfskleding  terecht. Bij iedere schoen vindt u de juiste productinformatie die u nodig hebt. Wij bieden u werkschoenen in diverse soorten en maten, alsmede verschillende veiligheidsnormen van al onze werkschoenen. Tegenwoordig is de veiligheids- sneaker een van de meest gevraagde werkschoenen, wij hebben voor u het meest uitgebreide assortiment hierin! Een trendy en fraaie werkschoenen, maar vooral een werkschoenen met de juiste bescherming voor uw voeten. 

 

Waar moet je op letten bij het kiezen van werkschoenen?


Vanuit de Europese wetgeving en de arbowet zijn er verschillende veiligheidsnormen vastgesteld die van belang zijn voor het kiezen van de juiste werkschoenen. De meest toegepaste veiligheidsnorm is S3. Weet u niet zeker welke norm voor u van toepassing is? Maak dan gebruik van de filters op deze website. Verder is het van groot belang dat u erop let dat u een hoge of lage werkschoenen nodig heeft. Hogere werkschoenen bieden vanzelfsprekend meer stevigheid, maar geven daarmee automatisch minder bewegingsvrijheid. Persoonlijk advies nodig? Onze klantenservice staat u graag te woord via de telefoon of chat!

 

 

Wat is de juiste Veiligheidsnorm?

 

Werkschoenen worden in veel branches en sectoren gebruikt. Binnen iedere branche of organisatie is een norm vereist die aansluit op de werkzaamheden en gevaren. Ook via de ARBO zijn er voorschriften. In Europa zijn er de veiligheidsnormeringen bepaald. Zoals eerder aangegeven is veiligheidsklasse S3 de meest verkochte werkschoen. 

 Werkschoen veiligheidsklasse

 

 

 

Heb je een vraag of advies nodig?

Via de klantenservice kunt u 24/7 een vraag indienen en telefonisch zijn we bereikbaar op werkdagen tussen 10.00 - 21.00 uur op telefoonnummer: 085 - 065 66 25 om u direct te helpen met u vragen over werkkleding en werkschoenen.

 

Lees meer