Alle werkbroeken dienen voor een doel, veiligheid!

Alle werkbroeken

Welkom bij Verhoeven Bedrijfskleding de plek om de benodigde werkbroeken te kopen voor al uw werkzaamheden! We hebben speciaal voor u een uniek assortiment samengesteld met alleen de beste kwaliteit werkbroeken! Zo is bied onze range veiligheid en comfort! Alle werkbroeken hebben een uniek pasvorm die naadloos afsluit bij de wensen van u!

Alle werkbroeken dienen voor een doel, veiligheid!

En daarom zijn ze ook sterker en van een hoogwaardiger materiaal gemaakt dan een normale broek. Alle werkbroeken moeten niet alleen veiligheid bieden, maar ook comfortabel aanvoelen en een hoog draag comfort hebben. Immers zit je een groot deel van je dag toch in je werkbroek, gemiddeld zo’n acht uur! Naast dit alles zijn alle werkbroeken praktisch ingericht en hebben ze verschillende zakken, waar u alle benodigdheden in kwijt kunt.

 

Alle werkbroeken voor uw werkplezier

Voor iedere klus is er een geschikte werkbroek te vinden in het assortiment van Verhoeven bedrijfskleding. Maar hoe kunt u uit ons enorme aanbod nu de ideale werkbroek kiezen? Er zijn verschillende aspecten waar u op kunt letten bij de aanschaf van een werkbroek. Gelden er bijvoorbeeld bepaalde kwaliteitseisen en veiligheidsvoorschriften binnen uw vakgebied? Werkt u veel gehurkt of op de knieën dan kiest u natuurlijk voor alle werkbroeken die hier op aangepast is met een elastische tailleband of kniestukken.

alle werkbroeken

Heeft u nog een vraag of advies nodig?

Mocht u nog twijfelen welke werkkleding u nodig hebt, neem contact met ons op! Via onze klantenservice kunt u 24/7 een vraag indienen en telefonisch zijn we bereikbaar op werkdagen tussen 10.00 - 21.00 uur op telefoonnummer: 085 - 065 66 25 om u direct te helpen met u vragen over werkkleding. Ook kunt u terecht in onze winkel waar we u kunnen adviseren over de juiste maat en de benodigde veiligheidsnormen van alle werkbroeken!

Lees meer
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »