Veiligheidsschoenen S2

Veiligheidsschoenen S2

Wanneer je op je werk wordt geconfronteerd met veiligheidsrisico’s dan zijn S2 veiligheidsschoenen geen overbodige luxe! Of je nu in de metaalsector, industriesector of agrarische sector werkt je wilt natuurlijk veilig aan de slag gaan. Kies daarom voor beschermende schoenen en kleding en beperk de risico’s. Wil je comfort niet ten koste laten gaan van de veiligheid, dan zijn S2 werkschoenen iets voor jou! Deze werkschoenen zijn lichte schoenen met een stalen of composiet neus en een stevige anti-penetratiezool. Twijfel je of deze schoenen geschikt zijn voor jouw werkzaamheden? Wij van Verhoeven Bedrijfskleding adviseren je graag!

De eigenschappen van S2 werkschoenen

In Europa zijn er verschillende wetten opgesteld die zich richten op de veiligheidsniveaus van werkschoenen en waar deze aan moeten voldoen. Tegen welke veiligheidsrisico’s de veiligheidsschoenen bescherming bieden hangt af van het niveau. Bij Verhoeven Bedrijfskleding hebben wij vier verschillende soorten niveaus: S1, S1P, S2 en S3. De lichte S2 werkschoenen zijn veilig en comfortabel. Dit maakt het een van de populairste veiligheidsschoenen. Naast een anti-penetratiezool en een beschermende neus beschermen de veiligheidsschoenen S2 ook tegen een energieniveau van 200 Joule en ze zijn water- en oliebestendig.

Verschillende modellen S2 veiligheidsschoenen

Bij Verhoeven Bedrijfskleding hebben we diverse soorten werkschoenen S2. Je hebt dus een ruime keuze aan schoenen met verschillende voeringen, materialen, zolen en stijlen. Van sneakers tot werklaarsjes, we hebben het allemaal! Op deze manier kun je veiligheidsschoenen S2 kiezen die zowel op het gebied van veiligheid en stijl bij jouw werk past.

Werk veilig en comfortabel met werkschoenen S2

Ben je op zoek naar werkschoenen die zowel lekker zitten en goed beschermen? Neem dan een kijkje in ons ruime assortiment. Heb je een vraag over S2 werkschoenen of heb je advies nodig, neem dan contact met ons op. Via onze klantenservice dien je eenvoudig 24/7 een vraag in en telefonisch zijn we bereikbaar op werkdagen tussen 10.00 - 21.00 uur via 085 - 065 66 25.  Wil je liever echt persoonlijk advies? Kom dan langs in onze gezellige winkel in Made!

Lees meer
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »