Veiligheidsbril

Geen onnodige risico’s meer met een veiligheidsbril

Sluit oogbeschadiging zoveel mogelijk uit met een goede veiligheidsbril. Veel mensen zijn geen fan van veiligheidsbrillen. Toch zijn ze onmisbaar. Door onvoldoende bescherming vinden er jaarlijks talloze ongevallen plaats die in het ergste geval tot permanente schade of zichtverlies lijden. Dit kan door verschillende externe invloeden ontstaan zoals; UV-straling, opspattende chemische deeltjes,  metaaldeeltjes of splinters. Bij Verhoeven Bedrijfskleding hebben we diverse veiligheidsbrillen met elk hun eigen eigenschappen.

Een veiligheidsbril beschermt je in verschillende situaties

Veiligheid is het belangrijkste aspect bij een veiligheidsbril. Kies daarom voor een bril die goed aansluit, ventilerend is, hittebestendig is en die spattende stoffen en deeltjes tegenhoud. Op deze manier ben je gegarandeerd van voldoende bescherming. Verder is het belangrijk dat een veiligheidsbril een CE keurmerk heeft. Zo ben je verzekerd dat de bril gekeurd is. Naast veiligheid is nog een element ontzettend belangrijk als een veiligheidsbril gaat uitzoeken, namelijk het draagcomfort. Door een bril te kiezen die comfortabel zit, zul je minder snel geneigd zijn om de bril af te zetten. Kortom, het risico op oogletsel wordt met een comfortabele veiligheidsbril vermeden.

Heb je nog een vraag of heb je advies nodig?

Weet je niet zeker aan welke veiligheidsbril bij jouw wensen en werk past? Vraag de specialisten van Verhoeven Bedrijfskleding dan om advies! Via onze klantenservice kun je 24/7 een vraag indienen. Telefonisch zijn we bereikbaar op werkdagen tussen 10.00 - 21.00 uur op telefoonnummer: 085 - 065 66 25. Ga je liever naar een fysieke winkel? Geen enkel probleem! Kom langs in onze gezellige winkel in Made en laat je adviseren. Werk beter in comfort!

Lees meer
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »