Met thermo ondergoed werk je gewoon door ook in de koudste winter omstandigheden

Thermo ondergoed

Met het thermo ondergoed van Verhoeven Bedrijfskleding werk je ook in de koudste winter omstandigheden gewoon door! Ons thermo ondergoed voor heren en dames biedt een uitstekende bescherming tegen de kou. Onmisbaar voor personen die veel buiten werkzaamzijn in de barre omstandigheden. Onze collectie thermo kleding en ondergoed is gericht op het creëren van een optimaal, zacht draagcomfort met een uitstekende thermische functie. Onze collectie thermo ondergoed bestaat uit verschillende materiale, zo hebben we voor ieder wat wils en ook voor iedere omstandigheden een isolerende functie. 

 

Functionele thermo kleding en ondergoed 

De hele dag door slepen en zweten en toch voelt de huid nog steeds aangenaam droog, zelfs na uren hard werken. Bij de keuze van comfortabele werkkldeing zijn er goede redenen om te kiezen voor functionele rhermische kleding en ondergoed. En als je bij een lange terhmo onderbroek gelijk denkt aan het oude geribbelde stofje van opa, dan kunnen wij je gerust stellen; onze thermo ondergoed ziet er niet meer zo uit en heeft een modern jasje met vele functies, wardoor het ook veel meer kan!

Onze thermo kleding heeft een uitstekende vochtabsorberende eigenschappen, het ondersteunt de basislaag die direct op de huid zit. Het geopserbeerde zweet kan aan het oppervlak 'verdampen' zoals het normaal ook doet of het wordt doorgegeven aan de volgende laag kleding, waar het dan kan verdampen. Op deze manier reguleerd de kleding de lichaamstemperatuur, zelfs zonder fysieke inspanning! Tegelijkertijd droogt functioneel ondergoed snel en voorkomt het onaangename afkoeling wanneer koffie en broodjes tussendoor om een pauze vragen.

 

Elke laag en materiaal heeft een functie

Ademend, snel drogend, warmteregulerend, geurremend; deze eisen stellen wij aan ons assortiment thermische kleding. De eisen voor goed functioneel ondergoed zijn hoog. In ons assortiment in de winkel hebben we verschillende soorten thermo ondergoed, wat resulteert in een groot aanbod van verschillende materialen. Neem bijvoorbeeld Merinowol, deze vezels zijn bijzonder geschikt materiaal, ze nemen vocht op en zorgen voor een aangenaam gevoel met een gezond lichaamsklimaat. Goed functioneel thermo ondergoed kan veel:

  • kan snel vocht van het lichaam afvoeren
  • koelt en droogt zeer snel
  • optimaal bij grote lichamelijke inspanning
  • ademend
  • licht en elastisch
  • comfortabel draaggevoel

 Kom eens langs in onze winkel of bestel makkelijk en snel online je thermo ondergoed. Ons aanbod in de winkel is groot en je kan ook gelijk de kleding passen! Dan weet je zeker dat het goed zit en comfortabel aanvoelt. Wij zien je graag een keer langskomen met je vraag.

 

 

 

 

Lees meer
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »