Reebok

Geen producten gevonden...

Reebok Werkschoenen

De Reebok werkschoenen zijn robuust, licht van gewicht en hebben een draagcomfort waar je u tegen zegt! Dankzij de verschillende technieken die toegepast worden door Reebok, creëren ze unieke werkschoenen van een ongekende prijs kwaliteit verhouding. Reebok is bekend dankzij hun sportkleding en sportschoenen, nieuw in hun collectie zijn de Reebok werkschoenen. Deze hebben unieke eigenschappen waar Reebok om bekend staat! Zo zijn de reebok werkschoenen licht van gewicht en hebben een goede demping in de loopzool.

Waarom Reebok?

Reebok staat bekend om werkschoenen die licht van gewicht zijn, met een flexibele tussenzool en een hoog draagcomfort! Dankzij het gebruik van unieke materialen zijn de werkschoenen licht van gewicht tot wel 50% meer in vergelijking met ander werkschoenen! Dit resulteert in betere draageigenschappen en u krijgt minder tot geen last van zware en vermoeide voeten. Ook is de tussenzool gemaakt van kevlar, dit scheelt enorm in gewicht in vergelijking met een stalen of aluminium tussenzool. Dit maakt de werkschoenen flexibel en geven een betere draaiing aan de bal van je voet. 

Op een rijtje;

Licht van gewicht, tot 50% lichter in vergelijking met ander werkschoenen.
- Flexibel
- Hoog draagcomfort dankzij het materiaal
- Ademend 

Reebok Work Audacious en Exel Light

De Reebok Werkschoenen Work Audacious en Exel Light zijn extreem sterke en lichte werkschoenen, dankzij de niet metalen banden die bestand zijn tegen perforatie en samengesteld zijn en 40% flexibeler zijn dan een stalen plaat. Terwijl ze een maximale bescherming bieden met een voetoppervlak van 100%

Geschiedenis van Reebok

De geschiedenis van Reebok begint in het jaar 1895, toen de firma werd gesticht onder de naam J.W. Foster en Sons in Bolton, Verenigd Koninkrijk. Een grote stap voor het familiebedrijf was dat ze sportschoenen mochten maken voor de Olympische Zomerspelen in 1924. In 1958 starten de kleinkinderen een nieuw bedrijf onder da naam Reebok, zoals we het hedendaags kennen. Zo werd Reebok als een van de eerste en duurste sportschoen op de Amerikaanse markt. 

Heb je een vraag of advies nodig?

Mocht je nog twijfelen welke Reebok werkschoenen je nodig hebt, neem contact met ons op! Via onze klantenservice kunt u 24/7 een vraag indienen en telefonisch zijn we bereikbaar op werkdagen tussen 10.00 - 21.00 uur op telefoonnummer: 085 - 065 66 25 om u direct te helpen met u vragen over Reebok. Ook kunt u terecht in onze winkel waar we u kunnen adviseren over de eigenschappen van de Reebok werkschoenen. 

 

 

 

Lees meer
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »