Quick werkschoenen, modern en stijlvol

Geen producten gevonden...

Quick werkschoenen

Quick werkschoenen zijn ontworpen in de stijl van een casual werkschoen ze hebben de looks en geven de benodigde bescherming aan uw voeten! De Quick werkschoenen zijn bijna niet te onderscheiden van standaard sneakers. Het enige verschil tussen de sneakers en de werkschoenen, de werkschoenen voldoen natuurlijk aan de  veiligheidsnormen waar werkschoenen aan moeten voldoen.

Quick

Quick is het oudste sportschoenen merk van Nederland, sinds 1905 fabriceert Quick sportschoenen en overige sportartikelen. Naast sportschoenen heeft Quick een collectie werkschoenen op de markt gelanceerd. Dit zijn sportieve werkschoenen met veiligheid en looks!

Quick derby

Sportieve werkschoenen

De eerste modellen van Quick waren de Olympic Black en de Derby Black, dit zijn sportieve werkschoenen met een moderne en frisse blik. Gemaakt van leder en suede voor een nette uitstraling! De werkschoenen van Quick hebben allemaal een nette uitstraling en een hoog draaggemak. Intussen is het assortiment van Quick uitgebreid met sneakers- en nette werkschoenen, allemaal in de stijl van Quick. De werkschoenen hebben allemaal een extra chique tintje waardoor de schoenen direct opvallen.

 

Heeft u nog een vraag of advies nodig?

Mocht u nog twijfelen welke werkkleding u nodig hebt, neem contact met ons op! Via onze klantenservice kunt u 24/7 een vraag indienen en telefonisch zijn we bereikbaar op werkdagen tussen 10.00 - 21.00 uur op telefoonnummer: 085 - 065 66 25 om u direct te helpen met u vragen over werkkleding. Ook kunt u terecht in onze winkel waar we u kunnen adviseren over de juiste maat en de benodigde veiligheidsnormen!

Lees meer
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »