Reflecterende trui

Reflecterende trui

Een reflecterende trui is dé uitkomst als een t-shirt te koud is en een jas te warm! De reflecterende eigenschappen van deze trui beschermen jouw medewerkers door de felle kleuren en reflectie. Werk je bijvoorbeeld veel langs het spoor, met gewijzigde verkeerssituaties of op een bouwplaats met veel activiteit? Dan is reflecterende werkkleding verplicht. Een reflecterend vest of een reflecterende trui kan uitkomst bieden! Wij van Verhoeven Bedrijfskleding hebben een ruim assortiment aan reflecterende werkkleding. Kom langs in onze winkel en bekijk de diverse modellen, pasvormen en kleuren reflecterende truien en vesten in ons assortiment!

 

Een reflecterende trui of vest die aan de EN ISO 20471 high visibility voldoet

Kies voor een reflecterend vest of reflecterende trui als je tijdens uw werkzaamheden goed zichtbaar moet zijn. Moet de werkkleding aan de EN ISO 20471 norm voldoen? Wij hebben diverse reflecterende vesten en truien in ons assortiment die hier aan voldoen. De EN ISO 20471 norm houdt in dat het goedgekeurde hoge zichtbaarheidskleding is voor professioneel gebruik in risicoklasse II. Het cijfer naast het pictogram in de kleding geeft aan onder welke klasse de trui of het vest valt. Dit hangt af van de oppervlakte die bedekt wordt met reflecterend en fluorescerend materiaal.

  • Klasse 3: vergt 0,8 m2 fluo oppervlak en 0,2 m2 reflecterend oppervlak.
  • Klasse 2: vergt 0,5 m2 fluo oppervlak en 0,13 m2 reflecterend.
  • Klasse 1: vergt 0,14 m2 fluo oppervlak en 0,10 m2 reflecterend oppervlak.

 

Heb je nog een vraag of heb je advies nodig?

Weet je niet zeker welk reflecterend vest of welke reflecterende trui aan de veiligheidsnormen van jouw werkzaamheden voldoen?; wij adviseren je graag! Voor een professionele uitstraling bedruk je de reflecterende truien en vesten in jouw huisstijl of met het logo van jouw bedrijf; informeer naar de mogelijkheden. Via onze klantenservice kun je 24/7 een vraag indienen en telefonisch zijn we bereikbaar op werkdagen tussen 10.00 - 21.00 uur op telefoonnummer: 085 - 065 66 25 om je direct te helpen met u vragen over werkkleding. Bestel bij Verhoeven Bedrijfskleding voor de beste service en werkkleding van de hoogste kwaliteit.

Lees meer
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »