Een regenoverall houdt je droog in barre natte omstandigheden

Regenoverall

De weersomstandigheden in ons land zijn niet altijd ideaal om in te werken, zeker niet bij neerslag. Daarom hebben we bij Verhoeven bedrijfskleding een serie regenoveralls die je beschermen tegen neerslag en jouw kleding droog houden. Zo ben je beschermt en kun je aan de slag zonder natte onderkleding. 

Een regenoverall beschermt tegen regen en spatwater, een regenoverall is aan te raden tijdens werkzaamheden die in de buitenlucht plaatsvinden of tijdens werkzaamheden aan of op het water. In ons assortiment hebben we verschillende en robuuste modellen van zeer goede kwaliteit. Door het gebruik van duurzame materialen, gaan onze regenoveralls lang mee en zijn slijtvast! Kies je favoriete model makkelijk en snel online! 

Regenoveralls als reclame!

Natuurlijk hebben we een groot assortiment met verschillende kleuren opties. Zo match je de kleuren van je bedrijfskleding met de huisstijl van je bedrijf! Daarnaast is er ook de mogelijkheid om de overalls te laten bedrukken met het logo van het bedrijf, tekst of een uitspraak. Dit geeft een professionele uitstraling met een persoonlijk effect en het zorgt ervoor dat een klant je makkelijk herkent. 

Heb je een vraag of heb je advies nodig?

Heb je vragen over regenoveralls? Dan kun je makkelijk en snel contact met ons opnemen! Via onze klanten service kun je 24/7 een vraag indienen en telefonisch zijn we bereikbaar op werkdagen tussen 10.00 - 21.00 uur op telefoonnummer: 085 - 065 66 25 om je direct te helpen met alle vragen over regenoveralls!

Lees meer
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »