Regenoverall houdt je droog in vochtige of natte omstandigheden

Regenoverall

De weersomstandigheden in ons land zijn niet altijd ideaal om in te werken, zeker niet bij neerslag. Daarom hebben we bij Verhoeven bedrijfskleding een serie regenoveralls die u beschermen tegen neerslag en uw kleding droog houden. Zo bent u beschermt en kunt u optimaal uw werkzaamheden uitvoeren zonder last te krijgen van natte onderkleding. 

Een regenoverall beschermt tegen regen en spatwater, een regenoverall is aan te raden tijdens werkzaamheden die in de buitenlucht plaatsvinden of tijdens werkzaamheden aan of op het water. In ons assortiment hebben we verschillende en robuuste modellen van een zeer goede kwaliteit. Door het gebruik van duurzame materialen, gaan onze regenoveralls lang mee en zijn slijtvast! Kies voor u w favoriete model makkelijk en snel online! 

Regenoveralls als reclame!

Natuurlijk hebben we een groot assortiment met verschillende kleur opties, zo kunt u de regenoveralls laten matchen met de huisstijl van uw bedrijf! Daarnaast is er ook de mogelijkheid om de overalls te laten bedrukken met het logo van het bedrijf, tekst of een uitspraak. Dit geeft een persoonlijk effect en u bent makkelijk te herkennen voor de klant. 

Heeft u een vraag of advies nodig?

Heeft u eventuele vragen over regenoveralls? Dan kunt u makkelijk en snel contact met ons opnemen! Via onze klanten service kunt u 24/7 een vraag in dienen en telefonisch zijn we bereikbaar op werkdagen tussen 10.00 - 21.00 uur op telefoonnummer: 085 - 065 66 25 om u direct te kunnen helpen met uw vragen over een regenoverall!

Lees meer