Diverse reflecterende werkjassen

Reflecterende jassen

Reflectiekleding dient te worden ingezet voor werknemers die blootgesteld worden aan risico's die verbonden zijn aan onvoldoende zichtbaarheid en waarbij het gevaar kan bestaan dat de persoon te laat wordt gezien door een weggebruiker. Onder de juiste reflectiekleding behoort ook de reflecterende jas. 

Als je alle seizoenen buiten werkt, of juist enkel af en toe naar buiten gaat voor werkzaamheden, is het belangrijk dat je reflecterende jas hierop af te stemmen. In het assortiment van Verhoeven Bedrijfskleding hebben we een ruim aanbod aan reflecterende jassen voor alle seizoenen! Zo hebben we gevoerde reflectiejassen, maar ook waterdichte reflectiejassen! Voor iedere klus hebben we een bijpassende reflectiejas met ieder unieke eigenschappen en de benodigde bescherming! 

Heb je nog een vraag of heb je advies nodig?

Mocht u nog twijfelen welke werkkleding u nodig hebt, neem contact met ons op! Via onze klantenservice kunt u 24/7 een vraag indienen en telefonisch zijn we bereikbaar op werkdagen tussen 10.00 - 21.00 uur op telefoonnummer: 085 - 065 66 25 om u direct te helpen met u vragen over werkkleding. Ook kunt u terecht in onze winkel waar we u kunnen adviseren over de juiste maat en de benodigde veiligheidsnormen!  Voor de beste service en hoogste kwaliteit besteld u bij Verhoeven Bedrijfskleding uw reflecterende jas!

Lees meer
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »