Onderhoud materiaal voor werkschoenen

Werkschoenen onderhoud

 

Is het belangrijk om uw werkschoenen goed te onderhouden? Ja dat is heel belangrijk, de levensduur en comfort van de werkschoenen worden hier aanzienlijk door verbeterd! Veel onderhoudsmaterialen zorgen voor een betere en meer flexibele schoen die ook nog beter tegen water en vuil kan.

 

Verschillen in werkschoenen onderhoud

 

Er zijn verschillende producten die uw werkschoenen kunnen ondersteunen om goed in conditie te blijven! Bijvoorbeeld:

 

- Impregneermiddel voor een waterafstotende werking.
- Active-polisch voor het ademend en waterafstotend houden van leder.
- Shoe-fresh dit neutraliseert nare geurtjes in de werkschoenen.
- Siliconen leder verzorging.

Deze producten verlengen de levensduur van uw werkschoenen!

 

Werkschoenen inlegzolen

 

Ja, bij inlegzolen wordt vaak gedacht aan een speciale zool! Maar dat is niet het geval! Veel mensen krijgen vroeg of laat voet, rug, knie of enkel klachten, maar deze voeten hebben nog geen orthopedische inlegzolen nodig! Vaak als je voeten moe of pijnlijk zijn is een semi-orthopedische inlegzool voor je werkschoenen al een uitkomst! Onze inlegzolen zijn er in 3 verschillende voettype en geven u de juiste en goede ondersteuning. Deze SENSICARE INLEGZOLEN zijn er zowel voor de heren als dames werkschoenen te bestellen.

Voordelen:

- Flexibel en vorm stabiel.
- Gemaakt van huidvriendelijk materiaal.                                                                 Werkschoenen inlegzolen
- Geschikt voor ESD werkschoenen.
- Ontlasting van de rug door een goede demping.


Deze inlegzolen zijn te verkrijgen in 3 voettype en deze kunnen wij meten in onze winkel, maar ook op locatie!

 

 

 

Werkschoenen Veters

 

Mochten ooit uw veters het begeven geen probleem bij ons kun je de veters welke bij de werkschoenen horen gewoon bij bestellen. Van verschillend materiaal maar ook in verschillende kleuren en lengtes! 

 

 

Heb je een vraag of advies nodig?


 
 
Via de klantenservice kunt u 24/7 een vraag indienen, telefonisch zijn we bereikbaar tussen 10.00 - 21.00 uur  op werkdagen, telefoonnummer 085 - 065 66 25 om u direct te helpen met uw vragen over werkschoenen onderhoud.

 

 

Lees meer