Een ruimzichtbril beschermt je tegen stof en vuil

Geen producten gevonden...

Ruimzichtbrillen

Ruimzichtbrillen, ook wel Goggles genoemd, zijn ontzettend handig als je op zoek bent naar oogbescherming zonder zichtbelemmering. Deze brillen sluiten goed aan op je gezicht en kunnen gebruikt worden in combinatie met halfgelaatsmaskers. Op deze manier zorg je dat er geen splinters, vuil, stof of chemische vloeistoffen in je ogen kunnen komen. Je vermijd met een ruimzichtbril dus onnodige veiligheidsrisico’s. Bij Verhoeven Bedrijfskleding hebben wij als echte werkkledingspecialist verschillende ruimzichtbrillen in ons assortiment opgenomen.

Voorkom oogletsel met een ruimzichtbril

Oogletsel is het meest voorkomende letsel in de metaalindustrie, de bouwsector en de gezondheidssector. Werk je in een van deze sectoren? Dan is een goede beschermende ruimzichtbril onmisbaar en in sommige gevallen zelfs verplicht. Met een ruimzichtbril kun je zonder zorgen en onnodige risico’s aan de slag. Deze brillen zijn er in verschillende soorten. Kies daarom voor een ruimzichtbril die aan de normen van jouw werkzaamheden voldoen. Van het beschermen tegen stof, splinters en vloeistoffen tot aan het beschermen tegen uv-straling een ruimzichtbril biedt je de nodige bescherming!

Heb je nog een vraag of heb je advies nodig?

Weet je niet zeker of een ruimzichtbril wat voor je is? Of wil je meer weten over een specifieke bril? Vraag onze werkkledingspecialisten om advies! Via onze klantenservice kun je 24/7 een vraag indienen. Telefonisch zijn we bereikbaar op werkdagen tussen 10.00 - 21.00 uur op telefoonnummer: 085 - 065 66 25. Liever persoonlijk advies? Kom dan langs in onze gezellige winkel in Made en laat je adviseren. Werk beter in comfort!

Lees meer
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »