Caps

Caps

Een mooie stevige cap maakt jouw werkoutfit helemaal af. Kies voor caps die passen bij de huisstijl van jouw bedrijf voor een uniforme, professionele en verzorgde uitstraling. Daarnaast heeft een werkpet ook functionele voordelen. Zo beschermen ze je haar tegen vonken en vuil en wanneer een cap is voorzien van een zweetband dan zorgen ze er ook voor dat er geen zweet in je ogen kan lopen wanneer je hard aan het werk bent. Bij Verhoeven Bedrijfskleding hebben wij petten in diverse soorten van bekende merken zoals Snickers en Carhartt.

Een cap is multifunctioneel

In verschillende situatie is een cap de perfecte aanvulling van je outfit om comfortabel aan het werk te gaan. Zo bieden caps op een zonnige dag bijvoorbeeld de nodige bescherming tegen felle zonnestralen. Een cap voorkomt in deze situatie dat je zicht wordt belemmerd. Hiermee vermijd je gevaarlijke situaties die ontstaan door slecht zicht.

Verder biedt een pet ook bescherming tegen vuil, vonken en water. Naast de nodige bescherming kunnen caps ook gebruikt worden als reclame. Zo bieden we je bij Verhoeven Bedrijfskleding de mogelijkheid om caps te laten bedrukken of te laten borduren met een logo of motto. Je kunt het zien als een visitekaartje die een goede eerste indruk geeft.

Heb je nog een vraag of heb je advies nodig?

Kun je geen keuze maken uit de verschillende caps of wil je meer weten over het bedrukken en borduren? Informeer naar de mogelijkheden! Via onze klantenservice kun je 24/7 een vraag indienen. Telefonisch zijn we bereikbaar op werkdagen tussen 10.00 - 21.00 uur op telefoonnummer: 085 - 065 66 25. Wil je de caps of andere accessoires in het echt bekijken? Kom dan langs in onze gezellige winkel in Made en laat je adviseren! Werk beter in comfort met stijlvolle caps.

Lees meer
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »