Werkschoen veters hebben het vaak zwaar. Koop hier je extra setje

Geen producten gevonden...

Werkschoen veters hebben het vaak zwaar

Werkschoen veters hebben het waar, ze gaan door de modder, worden strak aangetrokken en slijten langs scherpe voorwerpen. Een extra setje is nooit weg. Vaak zijn jouw werkschoenen nog in orde en mankeert daar niets aan.  Alleen de veters zijn allang versleten, koop daarom bij Verhoeven Bedrijfskleding een extra paar veters.

Veters lijken vaak niet heel veel bijzonders bij de aanschaf van nieuwe werkschoenen, toch zijn ze een belangrijk onderdeel van je werkschoenen. Want zonder veters sluit een werkschoen niet goed aan en ga jij schuiven in je schoenen. Ook zijn er vele verschillende soorten veters te verkrijgen voor je werkschoenen. Allerlei maten, kleuren en prestatie-eisen.

In ons assortiment werkschoen veters hebben we een ruim aanbod, zo hebben we veters speciaal voor in brandweerlaarzen, lasschoenen, sneakers en 'normale' werkschoenen. Kom langs in onze winkel voor vragen of neem contact met ons op!

Lees meer
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »