Werk en veiligheid accessoires

Accessoires

In de bouw en industrie sector is het vinden van het juiste stuk gereedschap of het vinden van passende werkkleding belangrijk. Aan het zoeken van werk accessoires die bij deze essentiële onderdelen horen wordt er veel minder tijd besteed. Dat terwijl de juiste werk accessoires het verschil kunnen maken. Zo kan een inlegzool zorgen voor meer draagcomfort in een werkschoen en een pet kan je beschermen tegen de felle zon. Door werk accessoires te kiezen die perfect bij jou passen werk je niet alleen veiliger maar ook comfortabeler. Ons motto is werk beter in comfort, daarom hebben wij bij Verhoeven Bedrijfskleding een uitgebreide collectie accessoires die jouw werk een stuk makkelijker maken.

Dé perfecte accessoires voor jouw werkschoenen

Nu je werkschoenen hebt gevonden die aansluiten bij jouw werkzaamheden en pasvorm, is het belangrijk om de juiste werk accessoires te vinden bij jouw ideale schoenen. Zo kunnen inlegzolen voor nog meer draagcomfort zorgen en sokken kunnen jouw voeten warm houden of juist ventileren in verschillende weersomstandigheden. Vergeet ook je veters niet! Zonder veters stelt jouw werkschoen namelijk niks voor. Bij Verhoeven Bedrijfskleding hebben we verschillende soorten werk accessoires voor jouw werkschoenen die de veiligheid en comfort naar een nog hoger niveau tillen.

Werk accessoires die jouw werk comfortabel maken

Werk accessoires zijn niet alleen een manier om jouw werkkleding stijlvol en compleet te maken. Met een grote collectie aan onder andere mutsen, petten en riemen zorgen er ook voor dat jij jouw werkzaamheden in comfort kunt uitvoeren. Hoe vervelend is het namelijk als jouw werkbroek telkens afzakt wanneer je bukt. Een riem is hierbij een simpele oplossing die er voor zorgt dat jouw broek de hele dag op zijn plek blijft. Ook hebben we verschillende hoofddeksels voor alle weersomstandigheden. Een pet beschermt je tegen de felle zon. Het zorgt er niet alleen voor dat je niet verbrand maar het zorgt ook voor de nodige schaduw. Een muts is juist prettig om je hoofd en je oren warm te houden tijdens de koude wintermaanden.

Alle accessoires voor het juiste onderhoud 

Werkkleding is ontzettend belangrijk wanneer je een praktisch beroep uitvoert. Werkkleding, gereedschap en werk accessoires zorgen voor veiligheid en zorgen voor comfort zodat jij zonder problemen allerlei werkzaamheden kunt uitvoeren. Wanneer je werkkleding en werkspullen hebt gevonden die perfect bij je passen dan wil je dat deze zolang mogelijk meegaan. Om de levensduur van jouw werkgerei te kunnen verlengen is het ontzettend belangrijk om deze goed te onderhouden. Bescherm je spullen bijvoorbeeld nog beter tegen water en vuil, zodat ze minder snel slijten. Onderhoudsmaterialen zijn dus essentiële werk accessoires die niet mogen ontbreken!

Heb je toch nog vragen of behoefte aan advies?

We hebben bij Verhoeven Bedrijfskleding een groot assortiment aan werk en veiligheid accessoires die jouw werkzaamheden vergemakkelijken. Nu is natuurlijk niet alleen ieder product uniek, maar jouw wensen zijn dat ook! Kom daarom naar onze gezellige winkel in Made, dan helpen wij je onder het genot van een bakje koffie met het vinden van de juiste accessoires die bij jouw werkomstandigheden, gereedschap en kleding passen!

 

Lees meer
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »