JSP Safety

JSP Safety gemaakt voor optimale bescherming

JSP is opgericht in 1964 en sinds dien een toonaangevende fabrikant van persoonlijke beschermingsmiddelen. Met onderzoek en ontwikkelingen in het VK, drie productiefaciliteiten en een product locaties over de hele wereld zet JSP zich in om de veiligheid en welzijn op het werk wereldwijd te verbeteren. JSP Safety zorgt met zijn onderzoek en ontwikkeling voor een wereldwijde opmars in innovatie op het gebeid van PBM's. Door baanbrekende gepatenteerde producten te ontwerpen die de internationale normen overtreffen. 

 

JSP Safety koop je bij Verhoeven Bedrijfskleding

Verhoeven Bedrijfskleding heeft een specifiek assortiment van JSP producten. Zo kunnen wij de beste kwaliteit garanderen voor iedere werkvloer. In ons assortiment hebben we van helmen tot aan oorkappen voor een groot aanbod. Het maakt dus niet uit welk beroep je uitoefent of in welke branche je actief bent, wij hebben een JSP producten voor je in huis.

Lees meer
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »