Jori werkschoenen

Jori werkschoenen 

Sinds 1861 al meer dan 150 geleden richtte schoenmakermeester Josef Ridderman "Jo-Ri" op, een fabriek voor werkschoenen en -laarzen. Het bedrijf is nog steeds gevestigd in Uedem am Niederrhein in Duitsland, een bolwerk van (werk)schoen- en leerverwerking. Sinds de oprichting staat Jori voor maximale betrouwbaarheid, comfort en veiligheid.
Met de handgemaakte speciale schoenen werd het merk met het markante ridderschild bij handwerkers en industriewerkers van het opkomende Ruhrgebied al snel bekend, en het kreeg een goede naam die het tot op de dag van vandaag in ere houdt.

 

Specialist in Brandweerlaarzen.

Vanuit dit specialisme vervaardigen we de meest hoogwaardige brandweerlaarzen die elke dag onze brandweermannen beschermen tegen de meest extreme omstandigheden. Deze brandweerlaarzen hebben de meest sterke bescherming nodig tegen hitte, snijbestendigheid en antislip. 

 

Verbondenheid in tijd.

Gezien de regionale en familiaire verbondenheid tussen Elten en Jori is ervoor gekozen om de naam “Wortec”, staat voor Work Technologie, te vervangen voor de naam “Jori”.

 

Werkschoenen voor goede prijzen.

Doordat JORI al sinds jaar en dag expert is op het gebied van innovatieve betaalbare oplossingen voor uw voeten. Bieden zij precies wat u zoekt, kwalitatieve goede werkschoenen tegen solide prijzen, uitstekende service en eerlijk advies.

 

Het beste voor uw voeten:

Kwaliteit maakt het verschil de juiste hoogwaardige materialen dragen bij aan het draagcomfort en levensduur van de werkschoenen. Veel mensen krijgen vroeg of laat voetklachten, u loopt nu eenmaal veel op uw veiligheidsschoenen gedurende dag op uw werk. Samen met universiteiten en medische vakmensen werken we samen om de schoenen steeds maar te verbeteren. Geen onderscheid makend tussen de verschillende werkomstandigheden waar uw veiligheid en comfort altijd voorop staan.

 

Heb je een vraag of advies nodig?

Via de klantenservice kunt u 24/7 een vraag indienen en telefonisch zijn we bereikbaar op werkdagen tussen 10.00 - 17.00 uur op telefoonnummer: 0162 - 68 49 24 om u direct te helpen met u vragen over de juiste Jori werkschoenen.

 

Lees meer
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »