Emma Werkschoenen

EMMA Werkschoenen

Het Nederlandse merk EMMA is een van de grootste merken op het gebeid van veiligheidsschoenen en werkschoenen. Deze werkschoenen worden al ruim 75 jaar met grote zorg gemaakt. kwaliteit en veiligheid zijn hierbij leidend. Dankzij de continue ontwikkeling en toegepaste technologieën weet EMMA jaarlijks nieuwe werkschoenen toe te voegen met unieke eigenschappen.

 

Balans tijdens het lopen

Een gelijke verdeling van het lichaamsgewicht tussen de voor- en achtervoet is essentieel. De ontwerpen van EMMA werkschoenen en zolen zijn gericht op een optimale positie van de voet om het contact met de vloer te maximaliseren en zo de algemene balans te verhogen.

 

Droge voeten 

Alle Emma werkschoenen en laarzen zijn ontworpen om je voeten droog, comfortabel en veilig te houden. Dit is EMMA's basisfilosofie bij alles wat ze doen. Energiebesparende zolen zorgen ervoor dat je minder actie hoeft te ondernemen om dezelfde bewegingen te maken. Dit betekent dat je minder warmte in de schoen genereert, waardoor je voeten drastisch minder transpireren.

 

EMMA werkschoenen koop je bij Verhoeven Bedrijfskleding

Emma is het merk voor goede werkschoenen tegen een goede prijs. Verhoeven Bedrijfskleding heeft een specifiek assortiment van EMMA werkschoenen. Zo kunnen wij de beste kwaliteit garanderen voor iedere werkvloer. In ons assortiment hebben we van S1P tot S3 werkschoenen voor een groot aanbod. Het maakt dus niet uit welk beroep je uitoefent of in welke branche je actief bent, wij hebben een EMMA werkschoen voor je in huis! 

Lees meer
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »