Buckbootz

Geen producten gevonden...

Koop Buckler Boots nu online bij Verhoeven Bedrijfskleding

Bij Verhoeven Bedrijfskleding kun je nu jouw Buckler Boots bestellen en je aansluiten bij de groeiende gemeenschap die al bekend is met de uitstekende kwaliteit van deze schoenen. Het motto van Buckler Boots draait om kwaliteit, comfort en duurzaamheid. Alle werkschoenen en werklaarzen van dit Schotse merk voldoen aan de hoogste kwaliteitsnorm. Bij Buckler Boots wordt geen enkele concessie gedaan; elke schoen en laars is gegarandeerd stevig en ontworpen door kenners van kwaliteit.

 

Buckler Boots: kwaliteit en unieke garantie

In 1997 werd Buckler Boots opgericht in Schotland, waar het begon met de productie van werkschoenen van de hoogste kwaliteit. Buckler ontwikkelde een uniek concept en produceert daarmee werkelijk stevige werkschoenen en laarzen. Ongeacht welk model je kiest, je kunt er zeker van zijn dat de zool nooit los zal komen van het bovenwerk van de schoen. Deze garantie wordt door Buckler Boots aan elke drager geboden en is ook van toepassing wanneer je jouw Buckler Boots aanschaft via onze website, Verhoeven Bedrijfskleding.

 

Buckler Boots voor elke taak

Buckler Boots zijn verkrijgbaar in verschillende veiligheidsklassen, zoals SBP (met stalen neuzen), S1P (antistatisch) en S3 (met stalen tussenzool & anti-slipprofiel). Dit merk biedt schoenen in zowel hoge als lage modellen. Of je nu op zoek bent naar sneakers, instappers of extra hoge werkschoenen, bekijk ons volledige assortiment en vind de ideale werkschoen voor elk type werk en voor elke drager. Buckler Boots worden in heel Europa gedragen, van Groot-Brittannië tot Zweden, Oostenrijk en Italië, waar mensen de uitmuntende kwaliteit van Schotse schoenen en laarzen waarderen.

 

Lees meer