3M

3M beschermingsmiddelen staan bekend om hun kwaliteit, innovatie en betrouwbaarheid, en bieden uitgebreide oplossingen voor persoonlijke bescherming in verschillende industrieën en werkomgevingen. Van ademhalingsbescherming tot gehoorbescherming, 3M biedt producten die zijn ontworpen om de gezondheid en veiligheid van werknemers te waarborgen.

 

  • Ademhalingsbescherming: 3M biedt een breed scala aan ademhalingsbeschermingsproducten, zoals wegwerpmaskers, herbruikbare maskers en ademhalingssystemen met gefilterde lucht. Deze producten zijn ontworpen om bescherming te bieden tegen stof, rook, gassen en dampen.

  • Gehoorbescherming: 3M gehoorbeschermers, zoals oorkappen en oordopjes, helpen gehoorverlies door blootstelling aan lawaai te voorkomen. Ze bieden comfort en effectieve demping in zowel werkomgevingen als recreatieve settings.

  • Oogbescherming: De veiligheidsbrillen en gezichtsschermen van 3M zijn ontworpen om de ogen te beschermen tegen vliegende deeltjes, chemische spatten en straling. Ze combineren duurzaamheid met comfort en helder zicht.

  • Hoofdbescherming: 3M biedt helmen en hoofdkappen die beschermen tegen stoten en vallende voorwerpen. Sommige modellen bieden ook geïntegreerde gehoor- en gezichtsbescherming.

  • Valbescherming: 3M valbeveiligingssystemen, inclusief harnassen, lijnen en ankers, zijn ontworpen om werknemers te beschermen die op hoogte werken. Deze systemen helpen valincidenten te voorkomen en bieden extra veiligheid in risicovolle werkomgevingen.

  • Beschermende kleding: 3M biedt ook een reeks beschermende kleding, zoals wegwerpoveralls en schorten, die bescherming bieden tegen chemische stoffen, stof en andere verontreinigingen.

3M beschermingsmiddelen zijn de ideale keuze voor bedrijven die de veiligheid en gezondheid van hun werknemers serieus nemen. Met een breed scala aan producten die zijn ontworpen om te beschermen tegen verschillende gevaren, biedt 3M de gemoedsrust die nodig is om veilig en effectief te werken.

Lees meer
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »