Nieuws - Korte werkbroek voor in de zomer

Korte werkbroek voor in de zomer

  • Geplaatst op
  • Door Coert van Opstal
Korte werkbroek voor in de zomer

Korte werkbroek voor in de zomer nodig? Het kwik in de thermometer is de afgelopen weken flink gestegen en tikt hoge temperaturen, daarom is het uiterst belangrijk om over goede werkkleding te beschikken! Speciaal voor in warme periodes hebben we korte werkbroeken en verschillende soorten t-shirts.

Korte werkbroek

Met de hoge temperatuur van afgelopen week is een lange werkbroek niet altijd even prettig, je krijgt last van transpiratie en het is eigenlijk gewoon veel te warm, het draagcomfort gaat achteruit en de werkzaamheden gaan maar moeizaam. Het is belangrijk om goed voorbereid te zijn voor deze periodes en dan is een korte werkbroek een uitkomst. Ze zorgen er niet alleen voor dat u de juiste bescherming krijgt, maar geven genoeg verkoeling aan de benen en voorkom hierdoor transpiratie. Voor de personen die veel buiten werken zijn de korte werkbroek een uitkomst. Natuurlijk ook op kantoor kan een korte werkbroek prettig zijn met deze temperatuur.

 

Korte werkbroek

 

Waar moet je op letten bij de aanschaf van een korte werkbroek?

De Korte werkbroek zijn er in veel verschillende vormen, kleuren en maten. Maar waar moet je op letten? Voor in de bouw is het erg handig als de werkbroeken beschikken over vaste multifunctionele zakken of speciale steekzakken die te bevestigen zijn voor nog meer opbergruimte! Want niks is irritanter als je heel de dag aan het zoeken bent naar je materiaal, terwijl je alles in een hand omdraai kan hebben met onze korte werkbroek van bijvoorbeeld Carhartt. Zo hebben we voor in alle sectoren een geschikte korte werkbroek! Wat vooral belangrijk is bij de aanschaf van een korte werkbroek is het draagcomfort! Onze werkbroeken zijn gemaakt van robuust en sterk materiaal, wat voldoende bewegingsvrijheid geeft tijdens de werkzaamheden! Zo heeft u ook meer ruimte bij uw kruis en stretch rondom de tailleband! 

Korte werkbroeken zijn een uitkomst in de warme periodes, maar ook bovenkleding is van groot belang tijdens de werkzaamheden. T-shirts, polo's en overhemden met korte mouwen is wel zo prettig! In ons assortiment hebben we verschillende modellen, waaronder sneldrogende t-shirts!

 

Sneldrogende Shirts

Tijdens hoge temperaturen is het vanzelfsprekend dat er tijdens zware werkzaamheden transpiratie ontstaat, niets is minder fijn. Daarom hebben wij in ons assortiment verschillende poloshirts en T-shirts die beschikken over een Fastdry technologie. Deze technologie zorgt ervoor dat bij hevige transpiratie het shirt snel droogt en transpiratie afvoert! Niet alleen bij transpiratie is deze technologie van toepassing, we wonen immers in Nederland en hier wilt nog wel eens een regenbui vallen, ook dan is het prettig dat de shirts een sneldrogende werking hebben, om de werkzaamheden zo prettig mogelijk voort te kunnen zetten! De Fastdry technolgie absorbeert het vocht en voert deze af, dit zorgt voor een optimaal draagcomfort tijdens al uw werkzaamheden! 

Korte werkbroek Heeft u nog een vraag of advies nodig?

Mocht u nog twijfelen welke korte werkbroek of werkkleding u nodig heeft voor in de zomer, neem contact met ons op! Via onze klantenservice kunt u 24/7 een vraag indienen en telefonisch zijn we bereikbaar op werkdagen tussen 10.00 - 21.00 uur op telefoonnummer: 085 - 065 66 25 om u direct te helpen met u vragen over zomer werkkleding. Ook kunt u terecht in onze winkel waar we u kunnen adviseren over de juiste maat en de benodigde veiligheidsnormen van onze werkkleding.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »