Carhartt Werkschoenen To take down any workday | Verhoeven Bedrijfskleding

Carhartt Werkschoenen - To take down any workday

Carhartt Werkschoenen - To take down any workday

Onze Carhartt werkschoenen zijn er voor iedere dag! Sterk, slijtvast en duurzaam de kwaliteit die je van Carhartt gewend bent.

De werkschoenen uit de Carhartt collectie behoren tot de top of the line werkschoenen die te verkrijgen zijn. De werkschoenen collectie van Carhartt bestaat uit S1P Sneakers tot aan S3 boots. De werkschoenen bieden voetstabiliteit, comfort, flexibel en licht van gewicht. De werkschoenen zijn voor alle werkzaamheden en multi-inzetbaar.

 

De Carhartt S1P werkschoenen zijn flexibel en extreem licht van gewicht

De Carhartt sneakers voldoen aan de prestatie-eisen van een S1P veiligheidsschoen, ze bieden stabiliteit en flexibiliteit. Dankzij de gebruikte materialen hebben deze werkschoenen een ademende werking en gaan ze transpiratie tegen. Het unieke membraan zorgt ervoor dat er geen water naar binnenkomt en maakt de Carhartt werksneakers geschikt voor zowel binnen als buitenwerkzaamheden. De glasvezel neus beschermt je tegen vallende objecten tot op zijn minst 200 joule! Zo ben jij goed beschermt op de werkvloer.

 

Carhartt werkschoenen combineren duurzaamheid, kwaliteit en vakmanschap

 

Vibram Performance

De Vibram buitenzool beschermt je tegen uitglijders dankzij de non-slip antistatic compact polyurethane zool. Deze zolen zijn extreem sterk en licht vang gewicht dankzij het gebruikte materiaal. Ook bieden de zolen extra ondersteuning aan de voet en voorkomt pijnlijke drukpunten.

 

De Carhartt S3 werkschoenen zijn sterk, slijtvast en hebben een hoog draagcomfort

De Carhartt S3 werkschoenen bieden stabiliteit, ondersteuning en een hoog draagcomfort. Naast al deze eigenschappen zijn de S3 werkschoenen ook extreem flexibel en multi inzetbaar, voor op iedere werkvloer! De S3 werkschoenen hebben net als de sneakers een glasvezel neus die bescherming biedt tot 200 joule, daarnaast hebben de S3 werkschoenen ook een antipenetratie zool, zo ben jij ook beschermd voor scherpe voor werpen die rondslingeren op de werkvloer. 

 

Alle Carhartt werkschoenen zijn waterafstotend behalve de Hamiltons deze werkschoenen zijn volledig waterdicht en kunnen een hevige regenbui aan, maar je kan er ook langdurig mee in het water staan. Zeker een aanrader als je veel in natte of vochtige omstandigheden werkt. De andere werkschoenen van Carhartt hebben ieder unieke eigenschappen en zijn er voor iedereen! Zo hebben we nu ook veel verschillende dames werkschoenen van Carhartt!

 

Wil jij Carhartt werkschoenen? Wij hebben een ruim aanbod en bieden de mogelijkheid tot passen. Maak een afspraak en kom langs bij ons in de winkel.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »