Wat maakt de Lowa werkschoenen zo speciaal?

Wat maakt de Lowa werkschoenen zo speciaal?

  • Geplaatst op
  • Door Verhoeven Bedrijfskleding
  • Geplaatst in Werkschoenen
Wat maakt de Lowa werkschoenen zo speciaal?

LOWA is Marktleider in de Duitstalige landen en de Benelux-landen en bereid zijn belangen in de belangrijkste exportmarkten van Noord-Amerika, Azië en Oost-Europa. LOWA is niet tevreden met tweede keuze. Om deze rede bieden zij hun klanten altijd de beste kwaliteit werkschoenen. Dit begint met gebruikte materialen en eindigt met een volledig nette afgewerkte werkschoen! In elk stadium van de productie komen er expertises naar boven en construeren de perfecte werkschoen van hoge kwaliteit! In 2006 is Lowa in samenwerking gegaan met Elten en samen zitten zij op de top van de werkschoenen.

De missie van Lowa

Het leveren van een zo hoog mogelijke kwaliteit! Onze producten garanderen een super draagcomfort en zijn veilig in gebruik. Absolute precisie zorgt voor ongeëvenaarde werkschoenen en wandelschoenen. Zo kom jij de dag door zonder pijnlijke voeten en of rugklachten!

 

Lowa voor iedereen

Lowa werkschoenen zijn gemaakt voor zowel de heren als dames pasvorm. Lowa ontwikkelt en produceert jaar en dag werkschoenen die zijn afgestemd op de speciale behoeften van vrouwen en mannen. Veel technische details zijn niet herkenbaar op het eerste gezicht, maar wanneer jij de werkschoenen aantrekt voel je het gelijk! De werkschoenen zitten als gegoten en lopen perfect. Als je eenmaal een Lowa werkschoen gewend bent wil je nooit meer iets anders!

 

 

Rugklachten of ander pijntjes

Dankzij de uniek dempende loopzolen en de juiste ondersteuning zorgt Lowa ervoor dat jij weinig tot geen klachten meer hebt tijdens je werkzaamheden. Door de ondersteuning in de zolen en het voetbed zorgt Lowa er voor dat je voet op de juiste manier in de schoen komt te staan, hierdoor krijg jij geen last van vermoeide voeten.

 

 

Lowa werkschoenen bestel je bij Verhoeven Bedrijfskleding

Wil je meer weten over de Lowa werkhoenen of ze zelf een keer passen?Dat kan! Kom bij ons langs in de winkel en we staan je graag te woord over de Lowa werkschoenen! Telefonisch zijn we bereikbaar op werkdagen tussen 10.00 - 21.00 uur op telefoonnummer: 085 - 065 66 25 om u direct te helpen met u vragen over werkkleding en werkschoenen of om een afspraak te maken.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »