Multifunctionele regenkleding

Droog aan het werk met de juiste regenkleding

  • Geplaatst op
  • Door Verhoeven Bedrijfskleding
Droog aan het werk met de juiste regenkleding

Met 100% waterdichte regenkleding hoef jij nergens meer zorgen over te maken. In weer en wind kun je lekker je gang gaan. Kies bijvoorbeeld voor een regenoverall, dan blijf je van je armen tot aan je enkels warm en droog.

Het kan natuurlijk wel eens voorkomen dat je in de regen aan het werk moet. Dit is geen enkel probleem als je beschermende waterdichte regenkleding aan hebt. Heb je dit niet, dan is de kans op een nat pak er groot. Het nadeel van natte kleding is dat alles is vol gezogen met water. Je kleding wordt hierdoor een stuk zwaarder en vooral ontzettend koud. Eenmaal goed nat geregend kan het een hele poos duren voordat je weer warm bent. Kortom, wanneer je veel buiten werkt dan kun je niet zonder goede regenkleding! Gelukkig heb je tegenwoordig een ruime keuze aan verschillende soorten waterdichte kleding, van een regenbroek tot een regenoverall je kan het zo gek niet bedenken of het bestaat.

 

Een regenoverall als ideale werkkleding voor buiten

Een regenoverall is regenkleding die bescherming biedt over je hele lichaam. Van je armen tot aan je enkels blijf je droog. Deze eigenschap zorgt ervoor dat een regenoverall geschikt is voor verschillende werkzaamheden en activiteiten. Het voordeel van een regenoverall is dat er door de vorm nergens water of kou doorheen kan sijpelen. Dit is bij een losse regenjas en regenbroek wel anders. Zo kan het natuurlijk tijdens het werk gebeuren dat je kleding verschuift. Verder heb je met een overall aan een stuk werkkleding genoeg. Je hoeft niet en een regenjas en een regenbroek te kopen om droog te blijven.

 

Met regenkleding trotseer je zonder zorgen de wind en de kou

Hoe tof is het wanneer je jouw werkkleding ook buiten werk kunt gebruiken. Misschien sta je er niet meteen bij stil maar regenkleding is multifunctioneel. Een regenjas of regenoverall kun je natuurlijk prima gebruiken om alleen straatwerk te leggen, maar wat zou er gebeuren als je het een keer ergens anders voor gebruikt? Ga met je kinderen, je vrienden, vrouw of gewoon even lekker alleen naar buiten in je regenoverall. Spring vervolgens in de allergrootste plas die je tegenkomt. Maar even alle gekheid aan de kant, je kunt een goede regenoverall natuurlijk ook prima gebruiken om droog te blijven op de fiets.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »