Let the Force be with you! De Carhartt Force Extreme collectie

Let the Force be with you! De Carhartt Force Extreme collectie

  • Geplaatst op
  • Door Verhoeven Bedrijfskleding
  • Geplaatst in Carhartt, The Force
Let the Force be with you! De Carhartt Force Extreme collectie

Afgelopen week was er de internationale StarWars dag, om even in dat thema te blijven mag de Carhartt Force niet ontbreken. Daarom hebben wij speciaal voor jullie alle Force Extreme werkkleding van Carhartt op een rijtje gezet en wat deze werkkleding zo uniek maakt. Let the force be with you!

 Force Extreme is de motor voor jouw werkdag!

De Carhartt Force kleding is uitgevoerd met 37.5-technologie. Met deze technologie gebruikt de kleding de energie van je lichaam om de omzetting van vocht in damp te versnellen, zodat je kleding droog blijft tijdens je dagelijkse werkzaamheden. Dankzij deze technologie kan jij je prestaties verhogen op de werkvloer. De Force Extremes kleding droogt tot 5 keer sneller dan andere stoffen en kleding, waardoor dit de snelst drogende kleding is op de markt. Bij transpiratie komt ook vaak een naar luchtje kijken. Maar met de Force technologie wordt dit ingeperkt. Soms blijven de nare luchtjes ook langer hangen zelfs na het wassen. Als je deze kleding wast den wordt de kleding vernieuwd voor de volgende dag en kan jij er weer fris tegenaan!

 

 

Wat is de Force?

Yoda zou zeggen ‘the force is what gives a Jedi his power.’ Bij Carhartt kleding is dat toch net iets anders. Wanneer jij het te warm hebt gaat jouw lichaam zweten. Dankzij de 37.5 deeltjes die verwerkt zitten in de stof voeren deze zweet van het lichaam weg, zodat jij afkoelt. Dankzij het infrarood energie microklimaat verdampt het zweet zonder dat jij het door hebt. Maar als jij het te koud krijgt werkt het net adersom. De 37.5 deeltjes voeren dan de infrarood energie terug naar het lichaam, zodat je opwarmt. De 37.5 deeltjes creëren een thermische laag die onze energie vasthoudt en terugkaatst naar het lichaam. Een technisch verhaal, kot gezegd je hebt het moet de Carhartt Force kleding nooit te warm of te koud!

 

Top 3 Carhartt Force kleding:

  1. Carhartt werkkleding Force Delmont Graphic Hooded sweatshirt- Met deze sweater versla jij het koude ochtendbriesje.
  2. Force Delmont Pocket Polo - Zowel voor heren als dames is dit de werkpolo die je zocht! Modern, sterk, slijtvast en een nette uitstraling!
  3. Storm Defender Force jacket - Ga jij door weer en wind? Wil je een werkjas die alles aan kan dan is dit de werkjas voor jou!

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »