Werkschoenen en Werkkleding nieuws
Werkschoenen en Werkkleding nieuws

Wat maakt de Lowa werkschoenen zo speciaal?

Wat maakt de Lowa werkschoenen zo speciaal? LOWA is Marktleider in de Duitstalige landen en de Benelux-landen en bereid zijn belangen in de belangrijkste exportmarkten van Noord-Amerika, Azië en Oost-Europa. LOWA is niet tevreden met tweede keuze. Om deze rede bieden zij hun klanten altijd de beste kwaliteit werkschoenen. Dit begint met gebruikte materialen en eindigt met een volledig nette afgewerkte werkschoen! In elk stadium van de productie komen er expertises naar boven en construeren de perfecte werkschoen van hoge kwaliteit! In 2006 is Lowa in samenwerking gegaan met Elten en samen zitten zij op de top van de werkschoenen.

Wanneer heeft de werkschoen de juiste pasvorm?

Wanneer heeft de werkschoen de juiste pasvorm? Werkschoenen dienen u en uw voeten te beschermen tegen stoten en vallende objecten. Tot een aantal jaar geleden waren werkschoenen vrij simpel, gelukkig is dit tijdperk voorbij en zijn de werkschoenen van tegenwoordig modern. En soms niet meer te onderscheiden van een sneaker! Maar waar moet u opletten bij de aanschaf van een werkschoen? 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »