Met een Carhartt Utility legging kun je alle kanten op!

Met een Carhartt Utility legging kun je alle kanten op!

Met een Carhartt Utility legging kun je alle kanten op!

Een multifunctionele legging die comfortabel en stijlvol is klinkt misschien te hoog gegrepen, maar de Carhartt Utility legging heeft het allebei! De Utility legging van Carhartt is speciaal ontworpen voor actieve vrouwen. De stof is zowel stevig als stretch, hierdoor ben je beschermd terwijl je ook genoeg bewegingsruimte hebt. Met een Carhartt legging kun je zonder zorgen aan de slag!

Een Utility legging van Carhartt voor alle seizoenen

Als hardwerkende vrouw werk je natuurlijk door weer en wind. Je mag daarom van een werkbroek of werklegging zeker verwachten dat deze ook alle seizoenen zijn werk doet. Speciaal voor de wisselende seizoenen heeft Carhartt drie verschillende versies van de Utility legging ontworpen.

 

In de zomer zit je natuurlijk niet te wachten op een zware dikke stof. Kies daarom voor de lichtste variant van de Utility legging, de Carhartt Force Lightweight legging. Deze legging heeft een dunne stevige stof die gewenste bescherming biedt, niet te warm is en nare geurtjes tegengaat. Kortom ideaal wanneer je in de volle zon buiten aan de slag gaat!

 

De herfst en de lente zijn onvoorspelbare seizoenen. Het ene moment is het ontzettend warm en het andere moment regent het of vriest het. Speciaal voor deze seizoenen heeft Carhartt een legging ontworpen die geschikt is voor wisselende weersomstandigheden. De Carhartt Force Midweight Utility legging is speciaal ontworpen voor vrouwen die in weer en wind aan de slag gaan. De legging is sneldrogend en is van een dikkere duurzame stof gemaakt.

 

Werk je in de winter ook buiten? Dan weet je dat er niks zo vervelend is als door en door koud zijn. Een dikke stevige Heavyweight legging van Carhartt is de winter dan ook geen overbodige luxe. Zo beschermd een Carhartt legging je tijdens het uitvoeren van al je werkzaamheden terwijl ze je ook warm houden. Met een legging van Carhartt werk je beter in comfort!

 

Geen activiteit is te gek met een Carhartt Utility legging

Ben je gek op wandelen? Heb je een passie voor houtbewerking of zit je graag met je handen in de aarde? De Carhartt Utility legging is ontwikkeld voor actieve en hardwerkende vrouwen. Na een bezoek aan een eigenaresse van een boerderij, die voor haar werk verschillende zware werkzaamheden moest verrichten zoals het tillen van zware objecten en over betonnen muurtjes springen, werd het voor Carhartt duidelijk waar goede werkkleding van vrouwen aan moet voldoen.

 

Een goede werklegging moet een combinatie hebben van flexibiliteit en duurzaamheid. De Force Utility legging is gemaakt van stretchmateriaal dat zweet afvoert en onaangename geuren tegengaat. Deze Carhartt legging is iets dikker dan een gewone leging, de knieën zijn verstevigd en de legging heeft slijtvaste zakken. Een Carhartt Utility legging is de ideale legging voor échte powervrouwen!

 

Een Carhartt legging is sterk én modieus

Robuuste werkkleding heeft vaak maar één functie, bescherming bieden. Carhartt was het hier niet helemaal mee eens. Zo zijn zij van mening dat werkkleding zowel sterk als modieus kan zijn. Als merk bieden zij daarom verschillende pasvormen, modellen en kleuren. Verder hebben zij naast de standaard mannen- en unisekskleding ook werkkleding met een vrouwelijke pasvorm. Passende werkkleding is niet alleen comfortabeler, maar ziet er ook nog eens veel beter uit! Kies een Carhartt Utility legging in jouw favoriete kleur en jouw pasvorm en ga voor een professionele en stijlvolle werklook.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »