Ga veilig en comfortabel aan de slag met werkklompen

De klomp; Nederlandse trots en ideale werkschoen

  • Geplaatst op
  • Door Verhoeven Bedrijfskleding
De klomp; Nederlandse trots en ideale werkschoen

De Hollandse houten klomp is tegenwoordig niet meer de enige in zijn soort. Er zijn in de loop van de jaren een paar moderne varianten bijgekomen met ieder unieke eigenschappen. De werkklompen van Sika en Comfort richten zich op de combinatie tussen veiligheid en comfort.

Als je Nederland zegt dan zeg je klompen. Dit oerdegelijke schoeisel wordt al generaties lang door de Nederlandse bevolking met trots gedragen en dat is niet zonder reden! Klompen zijn er in allerlei soorten, kleuren, maten en pasvormen. Of je nu een beroep hebt waar je zware klussen voor moet uitvoeren met zware materialen of dat je hele dagen in de tuin rondstruint er zijn Comfort klompen of Sika klompen voor. Natuurlijk vragen verschillende werkzaamheden wel om andere specificaties en eigenschappen. Let hier dus op als je op zoek bent naar geschikte klompen. Een ding hebben alle klompen in ieder geval gemeen: je hebt nooit gedoe met het strikken van je veters en ze gaan ontzettend lang mee!

Kies voor klompen die bij jou passen

De Hollandse houten klomp is tegenwoordig niet meer de enige soort klompen. Er zijn in de loop van de jaren een paar moderne varianten bijgekomen met ieder unieke eigenschappen. Op deze manier kun je klompen kiezen die voor jouw werkzaamheden prefect zijn. Bij Verhoeven Bedrijfskleding hebben we twee merken moderne klompen: Comfort klompen en Sika klompen. De werkklompen van deze merken richten zich op de combinatie tussen veiligheid en comfort. Je kunt ze makkelijk uit en aan schieten en wanneer je kiest voor stalen neuzen dan kun je ook nog eens zonder zorgen aan de slag met zware materialen.

Met werkklompen ga je veilig aan de slag

Zowel de Sika klompen als de Comfort klompen zijn in S3 variant verkrijgen. Dit betekent dat ze voldoen aan de wettelijke technische eigenschappen welke gesteld zijn voor voetbescherming in de industriële sector en de bouwsector. Naast stalen neuzen zijn deze klompen ook voorzien van een orthopedisch houten voetbed, grip, ademend waterafstotend leder en een PU-zool. Kortom, werkklompen hebben dus alle voordelen van een werkschoen, maar zijn makkelijker om aan en uit te trekken.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »