Moderne en sterke werkschoenen voor dames | Verhoeven Bedrijfskleding

Werkschoenen voor dames

  • Geplaatst op
  • Door Coert van Opstal
Werkschoenen voor dames

Bent u een powervrouw, werkt u hele dagen op de werkplaats en bent u opzoek naar werkschoenen dames die bij u passen? Dan is onze collectie werkschoenen dames wat voor u!

Werkschoenen dames

Tegenwoordig is er meer vraag naar werkschoenen dames. Wij ziens steeds vaker dat  vrouwen in de bouw, industrie of ander praktische beroepen gaan werken. daarvoor hebben zij natuurlijk ook werkschoenen voor nodig die goed passen en de juiste ondersteuning beiden. Daarvoor hebben we bij Verhoeven Bedrijfskleding een unieke collectie dames werkschoenen. Onze collectie is alles behalve braaf en saai! Deze collectie heeft de 'die wil ik hebben factor!'

Optimale ondersteuning

Bij de productie van werkschoenen en veiligheidslaarzen voor dames is er rekening gehouden met het model en pasvorm. De werkschoenen voor dames zijn smaller dan de heren- of uniseks werkschoenen, daarmee zijn de werkschoenen geheel aangepast aan de dames pasvorm. Dit zorgt voor een optimaal draagcomfort en geeft de juiste bescherming aan uw voet! Daarnaast is er ook rekening gehouden met het gewicht van de werkschoenen dames, zo zijn ze lichter dan gemiddelde heren werkschoenen. Een dames werkschoen moet goed zitten en lekker lopen, we lopen immers meer op onze werkschoenen dan op 'normale' sneakers

Dames werkschoenen

 

De 'die wil ik hebben factor'

Veel dames geven om hun uiterlijk, dus waarom ook niet op de werkvloer! Daarom vind je in ons assortiment niet alleen werkschoenen dames die bescherming bieden tijdens de werkzaamheden, maar ook met de die wil ik hebben factor! Deze werkschoenen beschikken over subtiele designs en verschillende soorten kleuren. Zo hebben we ook een unieke collectie dames sneakers dit zijn sportieve werkschoenen dames met een uniek design, een lust voor ieder oog. De dames werkschoenen zijn alles behalve saai!

 

Veiligheidsnormen voor werkschoenen 

Helaas draait het bij werkschoenen niet alleen om de looks, het belangrijkste is dat ze de benodigde veiligheid bieden en de juiste ondersteuning. Zo moeten de werkschoenen bescherming beiden tegen; beknelling, scherpe en vallende objecten, water en gevaarlijke stoffen. Om de veiligheid te garanderen zijn er speciale veiligheidsnormen opgezet voor dames werkschoenen. 

  • SB:   Veiligheidsschoenen voldoen aan alle basiseigenschappen en de schoen is voorzien van een beschermneus. 
  • S1:   Basisschoen + gesloten hiel, antistatisch en energieabsorptie in de hak.
  • S1P: Basisschoen + gesloten hiel, antistatisch, energieabsorptie in de hak en ondoordringbare tussenzool. 
  • S2:   Basisschoen + gesloten hiel, antistatisch, energieabsorptie in de hak, waterdicht en wateropname.
  • S3:   Basisschoen + gesloten hiel, antistatisch, energie absorptie in de hak, waterdicht & wateropname, ondoordringbare tussenzool en geprofileerde loopzool.

 

Onze voeten

Dames voet verzorging

Onze voeten zijn het meest onderkende lichaamsdeel, maar ze verdienen een goede zorg! Veel mensen denken bij werkschoenen aan 'het is maar voor het werk', maar ze vergeten dat ze er fulltime op lopen. Daarom is het enorm belangrijk om werkschoenen te hebben de voor een goede ondersteuning zorgen zo blijven niet alleen uw voeten gezond maar dit voorkomt ook klachten aan rug, nek en knieën. Daarom is het enorm belangrijk dat je over goede werkschoenen beschikt en daarom hebben wij bij Verhoeven een collectie voor dames werkschoenen. Zo blijft u ook gezond en vind u altijd de juiste werkschoen die bij u en uw werkzaamheden past!

 

 

Eenvoudig en online werkschoenen dames bestellen.

In ons assortiment legio van werkschoenen dames, hebben we verschillende merken en modellen die u makkelijk en snel online kunt bestellen! Zo hebben we merken als Elten en Lowa in het assortiment waar de collecties L10 sneakers, Nova Lady, Nava Lady fit en de Impulse lady onder vallen. We hebben voor ieder wat wils ook voor de dames!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »