Werkkleding bouw

Werkkleding Bouw

  • Geplaatst op
  • Door Coert.van.Opstal
Werkkleding  Bouw

Bent u op zoek naar werkkleding bouw? Voor alle toepassingen een oplossing. Slijtvast, robuust, trendy en betaalbaar. Verhoeven Bedrijfskleding de leverancier die met u meedenkt.

Werkkleding bouw

Je loopt en werkt vele uren op de bouwplaats en dan is het van een groot belang dat je beschikt over een professionele uitstraling, die er niet alleen goed uitziet. Maar ook de benodigde bescherming biedt en aan de veiligheidsnormen voldoet! Dankzij ons ruime assortiment hebben we comfort, looks en veiligheid gecombineerd, zo hoeft u geen compromissen meer te sluiten voor de werkkleding bouw. 

 

werkkleding bouw

 

Waarom ander?

Bovenstaande foto is van Carhartt werkkleding dit is een merk wat al jaren in Amerika onder de zwaarste omstandigheden gedragen wordt. bijv. tijdens het aanleggen van pijpleidingen, bosbouw, infra en natuurlijk de bouw. Deze kleding is gemaakt van het zwaarte canvas en extreem slijtvast. Kies eens iets anders en koop werkkleding bouw die u niet beperkt in uw werkzaamheden!  ECHT SLIJTVAST!!

Safety first

Werkkleding bouw moet niet alleen lekker zitten en een nette uitstraling hebben, het is ook zeer belangrijk dat deze voldoet aan de geldende veiligheidsnormen. In ons assortiment hebben we verschillenden soorten werkkleding die alleen voldoen aan de benodigde eisen voor op de bouwplaats! Onze werkkleding is sterk, slijtvast en robuust uitgevoerd! 

 

Moderne en Trendy

De werkkleding bouw heeft een revolutie ondergaan, de veel al oudere 'saaie' kleuren zijn vervangen door een nieuw kleuren spectrum. Felle kleuren zijn in! Bedrijven vervangen hun oude werkkleding door opvallende kleuren die matchen met de huisstijl van het bedrijf! Zo lopen uw werknemers er herkenbaar en professioneel bij. De collectie aan werkkleding voor in de bouw is groter geworden, naast de standaard pasvorm zijn er nu ook slim fit, skinny fit en tapered fit modellen.

 

werkkleding bouw werkschoenen

 

Comfort

Veiligheid is een pre maar comfort is bijna net zo belangrijk! Je loopt immers 8 uur of meer per dag in je werkkleding en dan is het van groot belang dat deze lekker en comfortabel zit. De pasvorm van ons assortiment werkkleding bouw is ongekend! Daarnaast beschikt de werkkleding ook over vele handige accessoires, zoals extra steek zakken, hamerlus, ID houder, telefoon pockets en ze beschikken over de nieuwste technologieën! Zo is er werkkleding voor in de bouw te verkrijgen met simply no sweat technologie, waterafstotende kleding, slijtvaste werkkleding bouw en nog veel meer!

 

Bekijk hier ons gehele assortiment Werkkleding bouw

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »