Nieuws - Werkkleding Transport en Logistiek

Werkkleding Transport en Logistiek

  • Geplaatst op
  • Door Coert.van.Opstal
  • Geplaatst in Werkkleding
Werkkleding Transport en Logistiek

Werkkleding transport en logistiek, het is zo ontzettend belangrijk dat je werkkleding draagt die extreem comfortabel aanvoelt en je de juiste bescherming biedt !

Werkkleding transport en logistiek

In de transport en logistiek is het ontzettend belangrijk dat de werkkleding die je draagt extreem comfortabel aanvoelt. Want je beweegt wat af op een dag! Door het brede takenpakket heb je multifunctionele kleding nodig die je in uiteenlopende situaties helpt om je werk zo goed mogelijk te doen. Jouw werkdag staat of valt met flexibiliteit en dat snappen wij. Verhoeven Bedrijfskleding biedt de oplossingen voor persoonlijke bescherming in onder meer de goederen- en vloeistoffenvervoer, veetransport, warehousing en op- en overslag, alle werkkleding transport en logistiek.

 

Risico's werkkleding transport & logistiek

In de transport loop je een vergrote kans om een keer betrokken te raken bij een ongeluk, als chauffeur zijnde is het daarom belangrijk om te beschikken over de juiste kleding! Maar ook tijdens het laden en of lossen is het belangrijk om over de juiste middelen en veiligheid te beschikken.  De juiste middelen begint bij een paar goede werkschoenen en werkkleding! 

 

Comfortabel op weg

Speciale werkkleding transport en logistiek afgestemd op de specifieke wensen en eisen van de transport en logistieke sector. Ons assortiment aan transportkleding is uitermate geschikt voor magazijn medewerkers, chauffeurs en ga zo maar door! De belangrijkste kenmerken uit ons assortiment zijn kwaliteit, flexibiliteit, functionaliteit en comfort. Verder heeft onze kleding een goede pasvorm wat bijdraagt aan een optimaal draagcomfort! 

 

Heeft u een vraag of advies nodig over werkkleding?

Mocht je nog twijfelen welke werkkleding transport of logistiek je nodig hebt? Neem contact met ons op! Via onze klantenservice kunnen wij u het beste advies geven op het gebied van de werkzaamheden , maar ook voor de juiste bescherming. Ook kunt u terecht in onze winkel waar we u kunnen adviseren over de juiste maat en de benodigde veiligheidsnormen van uw werkkleding transport en logistiek.

klanten service

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »