Nieuws - Werkkleding borduren of bedrukken?

Werkkleding borduren of bedrukken?

  • Geplaatst op
  • Door Coert van Opstal
Werkkleding borduren of bedrukken?

De eerste indruk telt! Promotie of werkkleding geven u en uw bedrijf een nette uitstraling, het ziet er niet alleen goed uit om je logo of naam op je kleding te hebben staan, maar het werkt ook nog als visitekaartje!

Werkkleding als visitekaartje

Uw bedrijfsnaam en logo voor nog meer naamsbekendheid! Tevens geven promotie of werkkleding u en uw bedrijf een nette uitstraling, het ziet er niet alleen goed uit om je logo of naam op je kleding te hebben staan, maar het werkt ook nog als visitekaartje! Werkkleding als visitekaartje, het bedrukken of borduren laat u doen door Verhoeven Bedrijfskleding.

 

Borduren en bedrukken

 

Tranfers (Bedrukken)

In onze winkel kunnen we zelf onze transfers bedrukken op uw werkkleding. Transfers worden geleverd op een transparante drager die na het sealen wordt verwijderd de transfer wordt door middel van hitte op de kleding bedrukt.

 

Voordelen Transfers:
• Details zijn makkelijk te bedrukken en zijn goed zichtbaar
• De drukwerkkwaliteit is uitmuntend en de kleurintensiteiten zijn van een hoog niveau
• Snelle levering
• Iedere kleur combinatie en afmeting is mogelijk

 

Nadelen transfers:
• Wasbaar tot 60 graden
• Nooit overheen strijken

 

Borduren

Borduren is de duurzame oplossing, het borduren van de bedrijfskleding geeft kleding stukken een degelijke en luxe uitstraling.

 

Borduren

 

Voordelen borduren:
• Duurzaam en kwalitatief het beste
• Luxe uitstraling

 

Nadelen borduren:
• Dunne stoffen zoals T-shirts zijn lastig tot niet te borduren
• Kleine details zijn niet te borduren

 

Borduren of bedrukken Verhoeven Bedrijfskleding

 

 

De keuze tussen borduren en bedrukken ligt bij u zelf! U bepaalt immers wat het beste bij uw bedrijf past en wat het mooiste is. Wij maken gratis een ontwerp voor op de werkkleding!

 

Wanneer kan kleding fiscaal als ‘werkkleding’ worden aangemerkt?
De kleding kun bijna alleen dragen tijdens het werk of de kleding moet voorzien zijn van 1 of meerdere logo’s die minimaal 70 cm2 groot zijn. Er moet natuurlijk ook een zakelijk verband zijn tussen kleding en de werkzaamheden van de desbetreffende werknemer.


Verplichtingen
Op basis van de Arbowet kunnen er ook verplichtingen zijn van de verstrekking van kleding. Je kunt daarbij denken aan allerlei soorten bedrijfs- en werkkleding. In beginsel kun je die ook belastingvrij verstrekken.

 

Let op!
Wanneer u werk- of bedrijfskleding aan uw werknemers wilt verstrekken is van belang dat u de voorwaarden even nagaat. Anders loopt u het risico op een naheffingsaanslag. Je kunt dit voorkomen door werkkleding na werktijd op het werk achter te laten, want dan kan het niet privé gedragen worden.

 

 

Gratis proefdruk of ontwerp laten maken

Wilt u meer weten over het bedrukken en borduren van werkkleding of wilt u een ontwerp Gratis laten maken, wij helpen u graag.  Mail dan naar [email protected] en u ontvangt zo spoedig mogelijk geheel vrijblijvend een ontwerp terug in uw mail!

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »