Werkbroeken

Werkbroeken

  • Geplaatst op
  • Door Coert van Opstal
Werkbroeken

Welke werkbroeken zou u het beste passen! Lees ons artikel over de verschillen.

Werkbroeken

Bij het kopen van een werkbroek is het belangrijk eerst te bepalen welke type werkbroek je zoekt. Wij van Verhoeven bedrijfskleding hebben verschillende soorten werkbroeken, waaronder; Slijtvaste werkbroeken, winter werkbroeken, werkjeans, regenbroeken, vlamvertragende werkbroeken en reflecterende werkbroeken! Onze werkbroeken beschikken over veel extra’s niet alleen de juiste bescherming maar ook comfort en een goede professionele uitstraling! Daarnaast zijn onze broeken uitgerust met kniezakken, hamerlus en/of is waterafstotend. Alle soorten werkbroeken die je zoekt hebben we!


• Standaard werkbroek → voor bescherming tegen vuil en verf;
• Korte of driekwart werkbroek → bieden gedeeltelijke bescherming, zijn ideaal voor de zomerse maanden;
• Werkbroek met vlamvertragende eigenschappen → voor als je werkt met hitte en/of vuur;
• Regenbroek → voor als je veel buiten werkt met het Nederlandse weer;
• Reflecterende broeken → bescherming tijdens schemer, slecht weer of in het donker

 

Slijtvaste werkbroek

Goede werkbroeken moeten aan verschillende eisen voldoen, zo moet een goede werkbroek duurzaam zijn, praktisch, comfortabel maar boven al slijtvast! De werkbroeken uit onze collectie zijn sterker en gemaakt van hoogwaardig materiaal wat duurzaam vervaardigd is! Alle werkbroeken bieden de benodigde veiligheid en zijn robuust uitgevoerd! Het is niet alleen belangrijk dat de werkbroeken robuust en slijtvast zijn, comfort  en een juiste pasvorm zijn ook van groot belang! Je draagt immers een groot deel van de dag een werkbroek. Naast dit alles zijn onze werkbroeken praktisch ingedeeld en hebben ze verschillende zakken, waar je alle benodigdheden in kwijt kunt!

Werkbroeken

Winter werkbroeken

De temperatuur daalt laatste paar dagen drastisch, om tijdens je werkzaamheden toch warm te kunnen blijven. Hebben wij in ons assortiment gevoerde werkbroeken! Het voordeel van deze werkbroeken; ze hebben een thermische werking. De gevoerde werkbroeken zorgen voor een optimale binnen temperatuur, zonder last te krijgen van transpiratie! Onze gevoerde werkbroek hebben een ademende werking wat het draagcomfort vergroot! Daarnaast zijn de gevoerde werkbroeken uitgerust met veel verschillende opties die het werk vermakelijke. Zo zijn er in onze collectie werkbroeken met kniezakken, verlengd achterpand, duimstokzakken, reflectie bies en ga zo maar door.

 

Regenbroeken

Een goede regenbroek houd je droog en heeft een hoog draagcomfort! De regenbroeken in onze collectie, beschikken over een simply no sweat technologie. Dankzij deze toegepaste technologie krijgt u in de regenbroeken weinig tot geen last van transpiratie. De werkbroeken zorgen voor een optimaal klimaat onder de kleding, dankzij het membraan wat verwerkt zit in het materiaal zijn de regenbroeken ademend, maar houden het water buiten. Zo heeft u een optimaal draagcomfort en bent u beschermt tegen de regen.

 

Reflecterende werkbroeken

De zomer is voorbij en het wordt sneller donker, in deze tijd is het noodzakelijk om goed op te vallen tijdens de werkzaamheden vroeg in de ochtend en/of schemer! Daarom is het belangrijk om te beschikken over een goede reflecterende werkbroek. Onze reflecterende werkbroek voldoen aan de juiste eisen voor elk beroep! Zo hebben we reflecterende werkbroeken voor in de bouw, deze hebben natuurlijk andere vereisten dan bij Rijkswaterstaat. Hier hebben we een apart assortiment voor, deze is te herkennen aan het RWS keurmerk naast de naam. Let hier altijd op bij het kiezen van een reflecterende werkbroek. 

 

Werk jeans

Speciale werkbroeken die er uitzien als een ‘normale’ spijkerbroek, het kan! In onze collectie van Verhoeven Bedrijfskleding hebben we werkbroeken die er uit zien als jeans, maar met het gemak en de benodigde bescherming van een werkbroek. De werkbroek jeans zijn speciaal geselecteerd en kunnen tegen een stootje, zo gaan de werkbroek jeans langer mee dan een normale jeans en hebben ze een hoog draagcomfort. Dankzij het stevige materiaal en de uitstekende kwaliteit zal de werkbroek jeans veel minder slijten dan een gewone spijkerbroek uit de modezaken. De werkjeans voelen soepel aan en hebben een hoog draagcomfort, dankzij de rekbaarheid en de unieke pasvorm. De werkbroek jeans modieuze werkbroeken en doen niet onder met de looks van een moderne jeans! Maar zijn ze wel van alle gemakken voorzien en praktisch in gebruik.

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »