Sneakers of werkschoenen?

Werkschoenen Sneakers

  • Geplaatst op
  • Door Coert van Opstal
Werkschoenen Sneakers

Vind je de meeste gewone werkschoenen maar saai? Dan hebben wij goed nieuws! Wij hebben een groot aanbod aan Veiligheidssneakers! Onze werkschoenen sneakers zijn er in vele soorten, kleuren, maten, pasvormen en veiligheidsklasse verkrijgbaar. Zo hebben we voor ieder wat wils zelfs voor de dames hebben we sneakers!

 

Werkschoenen sneakers

De meeste werkschoenen hebben niet echt een modieuze uitstraling. Daarom hebben we de werksneaker. de werkschoenen sneaker is niet te onderscheiden van een normale vrije-tijd sneakers. De werksneakers hebben een modieus uiterlijk, zijn licht van gewicht en hebben een groot draagcomfort. Werksneakers zijn een blikvanger op de werkvloer, ze hebben unieke designs en zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar. Aan de buitenkant is het bijna niet te zien dat het om een werksneaker gaat. 

 

Werkschoenen sneakers

 

Gemakken van onze werkschoenen sneakers

Werksneakers is het beste van beide werelden de gemakken van een sneaker en de veiligheid van een werkschoen. De werksneakers zijn te verkrijgen in verschillende veiligheidsklassen van S1P t/m S3 zo bent u op elke werkvloer beschermt! Daarnaast beiden de werksneakers een tal van ander eigenschappen. Zo zijn ze flexibel en geven een goede demping aan uw voet. Dat niet alleen ook zijn de werksneakers voorzien van een beschermneus en ondoordringbare loopzool wanneer nodig. 

 

werkschoenen sneakers

 

Verschillende werksneakers

In ons assortiment hebben we verschillende soorten werksneakers, zo hebben we de Elten Fun collectie, Maverick, Quick, Lowa en de L10 serie. Al deze werksneakers zijn door ons geselecteerd en zo hebben we alleen het beste in huis! De werksneakers in onze collectie hebben een stoere en robuuste look. De Maverick zijn onze nieuwste werkschoenen, deze werkschoenen zijn gemaakt van het beste materiaal, hierdoor zien ze er niet alleen goed uit maar bieden ze ook een hoog draagcomfort!

 

Dames werksneakers 

Natuurlijk hebben we niet alleen werksneakers voor heren! Ook voor de powervrouwen die hele dagen op de werkvloer bezig zijn hebben we werksneakers in verschillende veiligheidsklassen en met unieke eigenschappen! Zo hebben de dames werksneakers een andere pasvorm die smaller is! Dit ondersteunt de voet beter en zorgt voor een optimaal draagcomfort tijdens de werkzaamheden. De werksneakers zijn niet alleen praktisch maar hebben ook een uniek design speciaal aangepast aan de laatste trend op het gebied van dames sneakers.  

 

Heeft u een vraag of advies nodig?

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden met werksneakers? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via onze klantenservice! Wij zijn op werkdagen tussen 10.00 - 21.00 bereikbaar op telefoonnummer 085-065 66 25 of mail ons naar [email protected]. Werkschoenen en bedrijfskleding koopt u makkelijk en snel online bij Verhoevenbedrijfskleding.nl! 

 

 

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »