Ademende regenkleding koop je bij Verhoeven bedrijfskleding

Regenkleding Simply no Sweat

  • Geplaatst op
  • Door Coert van Opstal
Regenkleding Simply no Sweat

Herken jij het ook dat je in regenkleding vaak erg gaat zweten? en het voelt klam aan? Het werkt niet optimaal maar je eigen nat laten regen is ook geen pretje! Daarom hebben wij de Hydrowear Regenkleding Simply no Sweat collectie! Dit gaat transpiratie tegen en voorkomt een klam gevoel!

Regenkleding Simply no sweat!

Regenkleding Simply no sweat is een extreem ademend laminaat dat speciaal is ontwikkeld om een optimale bescherming te geven tegen regen, wind, sneeuw en kou! Met het meeste comfort! Daardoor verdient de kleding zich snel terug door verbeterde werkprestatie in slecht weer. De regenkleding simply no sweat collectie bied gegarandeerd een snelle doorvoer van transpiratie naar de buitenkant van de kleding RET 5.2.

De regenkleding Simply no sweat heeft unieke eigenschappen! Zo is deze werkkleding extreem ademend, Ret 5.2 (EN 343 klasse 3 = < ret 20). Het gebruikte materiaal voelt fijn aan en zorgt voor een goed binnenklimaat, dus geen klam gevoel tijdens de werkzaamheden! Ook zorgt het unieke materiaal ervoor dat de kleding soepel aanvoelt en veel bewegingsvrijheid geeft, dit zorgt voor een beter draagcomfort. Het materiaal is niet alleen extreem ademend en soepel maar is ook extreem sterk! Het gaat slijtage tegen en blijft zijn waterafstotende werking behouden ook na langdurig gebruik!

 

Ademend zo goed als de gerenommeerde sportmerken, maar dan betaalbaar!

 

Heeft u nog een vraag of advies nodig?

Mocht u nog twijfelen welke werkkleding u nodig heeft, neem contact met ons op! Via onze klantenservice kunt u 24/7 een vraag indienen en telefonisch zijn we bereikbaar op werkdagen tussen 10.00 - 21.00 uur op telefoonnummer: 085 - 065 66 25 om u direct te helpen met u vragen over werkkleding. Ook kunt u terecht in onze winkel waar we u kunnen adviseren over de juiste maat en de benodigde veiligheidsnormen van onze hydrowear Regenkleding simply no sweat.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »