Nieuws - Reflectiekleding

Reflectiekleding

  • Geplaatst op
  • Door Coert.van.Opstal
Reflectiekleding

Laat u met reflectiekleding goed opvallen ! Opvallen tijdens de werkzaamheden we willen het allemaal. Met deze RWS werkkleding reflectie lukt het. Neem contact met ons op en wij vertellen alle voordelen van onze reflectiekleding.

Reflectiekleding

Als je aan of langs de weg of aan het spoor werkzaam bent of je komt op bezoek, is reflectiekleding of High-Vis verplicht! Het geeft de werknemers meer bescherming door op te vallen, dankzij de felle kleuren en de reflectie. 

 

Opvallen tijdens werkzaamheden met Reflectiekleding

Reflectiekleding is er veel verschillende soorten en maten, in ons assortiment hebben we een tal van mogelijkheden om de juiste reflectiekleding bij uw werkzaamheden te kunnen vinden! Zo hebben wij;


• Regenkleding
• T-shirts & sweaters
• Vlam vertragende kleding
• Anti statisch
• Overalls
• Bodywarmers

Zoals u ziet zit er veel verschil in de soorten reflectiekleding. De reflectie strepen zitten zowel horizontaal als verticaal op de kleding voor beter effect! Daarnaast hebben we een tal van verschillende kleuren in ons assortiment reflectiekleding; Oranje en geel maar ook combinatie van verschillende kleuren zoals, geel/blauw of bijvoorbeeld oranje/blauwe reflectiekleding.

 

reflectiekleding

 

Hoe, wat en wanneer?

Ons advies; draag de gehele dag reflectiekleding. Zo valt u altijd goed op en ziet een mogelijke tegenligger u het snelste door de felle kleuren en de reflecterende strepen. Zorg er altijd voor dat de reflectiekleding gesloten gedragen wordt tijdens de werkzaamheden en het betreden van een werkvloer.  Dit zorgt ervoor dat de reflecterende strepen een optimaal effect hebben. Dankzij nieuwe technologieën is er reflectie kleding met glow in the dark. Dit zorgt ervoor dat u nog beter opvalt tijdens de werkzaamheden, rondom de reflecterende biezen zit een glow in the dark streep die oplicht tijdens het dragen van de reflectiekleding.

 

 

Heeft u een vraag of advies nodig over reflectiekleding?

Mocht je nog twijfelen welke reflectiekleding je nodig hebt, neem contact met ons op! Via onze klantenservice kunnen wij u het beste advies geven op het gebied van de werkzaamheden , maar ook voor de juiste bescherming. Ook kunt u terecht in onze winkel waar we u kunnen adviseren over de juiste maat en de benodigde veiligheidsnormen van uw reflectiekleding!

klanten service

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »