Nieuws - Carhartt werkschoenen!

Carhartt werkschoenen!

  • Geplaatst op
  • Door Coert van Opstal
  • Geplaatst in Werkschoenen
Carhartt werkschoenen!

Carhartt werkschoenen nodig? Carhartt staat bekend om hun innovatief design, sterke materialen, kwaliteit en comfort. De meest robuuste werkschoenen voor uw werkzaamheden.

Carhartt Werkschoenen Build from the ground up! 

De Carhartt werkschoenen zijn extreem sterk en hebben een hoog draagcomfort dankzij de vele slimme toegepaste technologieën! Zo zijn de werkschoenen gestikt met driedubbele naden voor meer stevigheid, een beschermneus gemaakt van carbon, Antislip zolen en een dual density EVA voetbed voor een optimaal comfort! 

De Carhartt werkschoenenzijn van onder tot boven; duurzaamheid, kwaliteit en het vakmanschap van Carhartt zijn direct zichtbaar in de werkschoenen. Ze zijn gemaakt om je droog, comfortabel en veilig te houden tijdens je werkzaamheden! Altijd en overal beschermt met de work boots en werkschoenen van Carhartt!

 

Carhartt werkschoenen

 

 

Toegepaste technologieën in deze Carhartt Werkschoenen

De Carhartt werkschoenen vallen in de beschermingsklasse S3; ze bieden alle vakmensen stabiliteit, comfort en lichtgewicht flexibiliteit. De S3 werkschoenen voldoen aan de eisen van de Europese norm; EN ISO 20345:2012. De werkschoenen hebben een met carbon-glasvezel versterkte beschermneus, die een bescherming geeft tegen vallende objecten, met een drukweerstand van 200 joules. 

De werkschoenen van Carhartt zijn ontworpen voor volledige waterdichtheid! Ze houden je voeten droog in de meest natte omstandigheden! Het waterdichte ademende membraan houd je voeten droog maar ook warm wanneer nodig, het voert vocht en transpiratie af van de voet en zorgt voor een goede ventilatie en luchtcirculatie! Ondanks de gebruikte materialen zijn de werkschoenen extreem licht en ontworpen met unieke materialen. Zo hebben ze een lichte pasvorm en helpen je tijdens je werkdag stevig in je schoenen te staan! 

De Vibram-buitenzool heeft een antislip, antistatische compacte polyurethaanzool op te presteren tijdens het werk, in de aangegeven omgeving! De buitenzool is ook bestand tegen hitte, wrijving, olie en ammoniak.

 

Heeft u nog een vraag of advies nodig? 

Deze Carhartt werkschoenen beschermen u tijdens de zwaarste werkzaamheden en hebben een modieuze uitstraling. Heeft u nog vragen over deze of andere werkschoenen dan kunt u contact met ons opnemen via de klantenservice of via de mail. Wij zijn op werkdagen tussen 10:00 - 21:00 bereikbaar op telefoonnummer 085-065 66 25 of mail ons naar [email protected]. Werkschoenen en bedrijfskleding koopt u makkelijk en snel online bij Verhoevenbedrijfskleding.nl!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »