Waarom moet je kiezen voor Carhartt Workwear?

Waarom moet je kiezen voor Carhartt Workwear?

  • Geplaatst op
  • Door Verhoeven bedrijfskleding
  • Geplaatst in Werkkleding
Waarom moet je kiezen voor Carhartt Workwear?

Carhartt werkkleding is een van de meest robuuste werkkleding geproduceerd wereldwijd, deze werkkleding wordt gedragen tijden de meest ruige en zwaarste omstandigheden. De ruige werkkleding is robuust, van hoge kwaliteit en bieden een perfect comfort. Voor de kleding worden de beste en meest slijtvaste materialen gebruikt. Carhartt brengt innovatieve ideeën op de markt, om nog comfortabeler de werkzaamheden uit te kunnen voeren.

Geschiedenis van Carhartt werkkleding

Carhartt is opgericht in het jaar 1889. De oprichter Hamilton Carhartt koos ervoor om rechtvaardig en eerlijke zaken te doen. Dit zie je nog terug in de Carhartt werkkleding, deze staan voor duurzaam, kwaliteit en een zo goed mogelijk prijs. Deze kernprincipes zijn nu nog net zo actueel als in het verleden. Carhartt is een van oorsprong Amerikaans bedrijf welke wereldwijd wordt geproduceerd en verkocht.

 

 

Waarom is Carhartt werkkleding zo speciaal?

Doordat we voortdurend streven na de beste oplossing voor iedere werkzaamheden en dit op meest innovatieve manieren in onze werkkleding verwerken. Hieronder de verschillende voordelen welke in de kleding zitten verwerkt. De kleding is sterk, robuust en kan het zwaardere werk aan!

 

 

Materialen welke Carhartt werkkleding gebruikt.

Om uw bescherming te bieden elke minuut van de dag worden de zwaarste en meest innovatieve stoffen gebruikt voor de meest robuuste werkkleding. Hierdoor is de werkkleding sterk, slijtvast en minder scheurgevoelig als andere werkkleding.

 

 

Carhartt Force Extremes

De Carhartt werkkleding is nog lichter en is een van de snelst drogende en beschermd u tegen nare geurtjes. Door de 37.5 technologie welke wetenschappelijk onderbouwd is dat het meer uithoudingsvermogen geeft. Deze Carhartt werkkleding houdt je droog en geeft comfort zodat je de dag net zo fit eindigt als je begonnen bent.

 

 

 

Carhartt Quick Duck outdoor werkkleding

Quick Duck is een sterk canvas wat 30% lichter is dan het traditionele zandsteen, door deze lichtere variant is de kleding minder zwaar en kunt u zich er makkelijker in verplaatsen tijdens u werk of tijdens andere bezigheden. Deze kwaliteit wordt nu ook geleverd in 3M Thinsulate, deze technologie zorgt ervoor dat je warm blijft als het buiten erg koud is. De microvezels houden lucht vast in de jas hierdoor ontstaat stilstaande lucht tussen het lichaam en de kleding. Door dit blijf je lekker warm.

 

Carthartt Rugged Flex

Deze Carhartt werkkleding is speciaal voor werkers die veel bewegen tijden hun werkzaamheden of in hun vrije tijd zoals monteurs, bouwvakker, elektra, groenvoorziening, lassers en bosbouw. Rugged flex kleding is voorzien van hoogwaardige stretch technologie die ervoor zorgt dat u een optimale bewegingsvrijheid heeft op schouders, ellebogen en rug. Dit geeft comfort en belemmerd u niet in de werkzaamheden.

 

Carhartt werkkleding koop je natuurlijk bij Verhoeven Bedrijfskleding!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »