Nieuws - Carhartt Werkkleding Sterk en Robuust

Carhartt Werkkleding Sterk en Robuust

  • Geplaatst op
  • Door tessa
  • Geplaatst in Werkkleding
Carhartt Werkkleding Sterk en Robuust

Carhartt werkkleding vlamvertragende en slijtvaste werkkleding nu snel en online bestellen. Verhoeven Bedrijfskleding voor al uw werkschoenen en bedrijfskleding.

Carhartt Werkkleding Sterk en Robuust

Heeft u ook van het merk Carhartt gehoord? Het is een werkkledingmerk wat al bestaat vanaf 1889 in Amerika. Voorheen werd het merk gedragen tijdens de meest zware werkzaamheden bijv. pijpleidingen, bosbouw, bouw en spoorwerkzaamheden. 


Kwaliteit Carhartt werkkleding

De Carhartt werkkleding is gemaakt van het zwaarste canvas ongeveer 400 grams, bij veel andere merken is dit tussen de 200 - 300 grams. Omdat deze stof velen malen dikker is kan hij tegen een stootje, zeer slijtvast en niet schuurgevoelig. Veel lassers en metaalbewerkers gebruiken deze werkkleding omdat deze veel langer meegaat dan de gecertificeerde brandvertragende kleding. 

 

Werkkleding die u ook in het weekend draagt

De Carhartt modellen zijn werkkleding die u ook graag in uw vrije tijd draagt. Leuke t-shirts, sweaters, blouses, mutsen en jassen. Zeker de moeite om een te kijken in onze webshop of winkel.  

 

Carhartt werkschoenen 

Ook deze zijn oersterk zwaar uitgevoerd zodat deze niet snel slijten. De modellen zijn waterdicht en hebben een modieus uiterlijk. 

 

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »