Een overzetbril is ideaal voor brildragers

Overzetbrillen

Een overzetbril is een oplossing als je werkt met een normale bril of leesbril op. Overzetbrillen bieden extra bescherming voor je ogen, doordat ze beter aansluiten. Met deze brillen voorkom je dat er stof, vuil, splinter of chemische vloeistoffen in je ogen komen. In het assortiment van Verhoeven Bedrijfskleding hebben we overzetbrillen van diverse merken. De brillen hebben een modern design en zijn in verschillende pasvormen te verkrijgen.

Overzetbrillen met verschillende veiligheidsnormen

Overzetbrillen zijn in verschillende veiligheidsnormen te verkrijgen. De standaard Europese veiligheidsnorm voor persoonlijke oogbescherming is EN 166. Let hier op tijdens het aanschaffen van een overzetbril. Verder heb je ook nog de EN 170 en EN 172-normen. De EN 170-norm geeft de doorlatingsfactor voor UV-filters aan. Wanneer overzetbrillen aan deze norm voldoen dan zijn je ogen beschermt tegen ultraviolette straling. De EN 172-norm geeft aan dat er zonnefilter in zit. Kies een overzetbril met veiligheidsnormen die bij jouw werkzaamheden passen voor optimaal zicht.

Heb je nog een vraag of heb je advies nodig?

Weet je niet zeker aan welke eisen een overzetbril bij jou op het werk moet voldoen? Of wil je meer weten over een specifieke bril? Vraag onze werkkledingspecialisten om advies! Via onze klantenservice kun je 24/7 een vraag indienen. Telefonisch zijn we bereikbaar op werkdagen tussen 10.00 - 21.00 uur op telefoonnummer: 085 - 065 66 25. Liever persoonlijk advies? Kom dan langs in onze gezellige winkel in Made en laat je adviseren. Werk beter in comfort!

Lees meer
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »