Snickers Workwear

Snickers Werkkleding Slijtvast en vol innovatie! 

Al sinds jaar en dag een gerenommeerd bedrijfskleding producent. Deze bedrijfskleding wordt in veel beroepen gedragen met als unicum, licht van gewicht, slijtvast en goed draagcomfort. Hierdoor is Snickers een de leidende merken in Europa. Dit kan voor u de perfecte match zijn.  

Welke modellen en uitvoeringen

Vanuit het familie concept heeft men er voor gekozen om verschillende series uit te brengen om zo de drager nog meer comfort te geven en bescherming tijden de werkzaamheden. Hieronder de verschillende series:

AllroundWork

Dit is de ultieme keuze voor alle dagelijkse werkzaamheden het materiaal is flexibel en beschermd u de hele dag tijdens uw werkzaamheden.

FlexiWork

Deze kleding is ontworpen via het Body-mapped design systeem en is van vervaardig van ventilerend licht stretch materiaal. Deze kleding is voor u het best als u veel werkzaamheden in hoog tempo doet. Dit omdat het ventilerend materiaal de warmte naar buiten wordt afgevoerd.

LiteWork

Deze serie houdt u koel tijdens de werkzaamheden. De stof is dunner maar heeft zijn sterke eigenschappen behouden. 

RuffWork

Deze is vervaardigd voor de zwaarste werkzaamheden. Hier is het comfort en de functionaliteit behouden zodat materiaal niet te stug is geworden. 

 

Familie concept

Hierboven staat in het kort omschreven waar welke serie het beste bij uw werkzaamheden zal aansluiten en voldoet om u in comfort te laten werken.  We hopen at we de keuze voor jullie hierdoor  makkelijker maken. Voor iedere werkkledingstuk zal dan ook het volgende staan: LiteWork werkbroek, RuffWork werkbroek en FlexiWork waterproof shell jacket. 

 

Waarom juist deze workwear

Wij horen vaak de kleding is wel wat duurder maar zit stukken lekkerder en gaat veel langer mee. Het heeft een hoog draagcomfort, slijtvast, superieure kniebescherming en een speciale constructie in de broek verwerkt die de gewichtsverdeling goed verdeelt. 

 

Vraag of advies nodig?

Heeft u nog een vraag of advies nodig neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij maken graag tijd om met u de beste keuze te maken. 

 

Lees meer
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »