Mascot Workwear

MASCOT is een Deens bedrijf met een Scandinavische mentaliteit dat wereldwijd exporteert. Hun werknemers in Denemarken, Vietnam, Duitsland en nog twaalf andere landen hebben één en dezelfde missie: het ontwikkelen, produceren, promoten en verkopen van de beste werkkleding en veiligheidsschoenen.

MASCOT heeft voor alle vakgebieden werkkleding met verschillende functies en details. U vindt onder andere werkkleding voor verschillende weersomstandigheden en voor uiteenlopende werksituaties. Bekijk de vele mogelijkheden van MASCOT.

MASCOT CUSTOMIZED

MASCOT® CUSTOMIZED is nog lichter en nog sterker en heeft nog meer stretch. Dankzij het grote aantal producten en de vele verschillende producttypen kunt u gemakkelijk de kleding vinden waarin u zich lekker en comfortabel voelt. Er zijn bovendien veel kleuren en kleurcombinaties, dus u kunt de kleding aanpassen aan het profiel van uw bedrijf of uw persoonlijke stijl.

MASCOT ACCELERATE

Een brede collectie werkkleding voor een groot aantal branches die u de mogelijkheid geeft om een uniform zakelijk imago te creëren voor alle beroepen. Met veel verschillende kleuren, functies en stofkwaliteiten kunt u de producten op allerlei manieren naar behoefte combineren. De ACCELERATE-collectie heeft een grote selectie broeken in ULTIMATE STRETCH, wat zorgt voor volledige bewegingsvrijheid zonder in te boeten aan de hoge slijtvastheid. Verder omvat de collectie producten die geschikt zijn voor industrieel wassen. Daarnaast zijn er producten met een pasvorm voor zowel mannen als vrouwen en een klein assortiment kinderkleding.

MASCOT UNIQUE

Tweekleurige, profilerende kleding voor verschillende branches. MASCOT® UNIQUE heeft bovenstukken van T-shirts tot winterjassen en broeken in verschillende kwaliteiten, licht of robuust en slijtvast. De collectie omvat producten voor alle medewerkers in de ambachtelijke sector en de industrie, ongeacht hun functie. Mix & match de collectie met producten uit het volledige assortiment van MASCOT.

MASCOT CROSSOVER

Basic T-shirts, sweatshirts, polo's en functioneel ondergoed. Basisproducten om te combineren met het volledige assortiment van MASCOT. MASCOT® CROSSOVER heeft een brede selectie kwaliteitsproducten die de medewerkers comfort en een gemeenschappelijke identiteit geeft. De collectie kan worden gebruikt voor alle verschillende vakken en is verkrijgbaar in verschillende kwaliteiten en kleuren, geheel naar behoefte.  

Lees meer
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »