Hydrowear

Hydrowear werkkleding 

Hydrowear is een van meest innovatieve werkkleding merk uit Nederland, het werkkledingmerk is opgericht in 2001 en is een de snelst groeiende Nederlandse merken. Ze ontwerpen, ontwikkelen en produceren kwalitatief hoogwaardige en zeer duurzame werkkleding, de bedrijfskleding kenmerkt zich door een zeer hoog draagcomfort en in deze kleding worden veelal simpele en uiterst nuttige details verwerkt.

 

Welke toepassing

De werkkleding is er voor ieder beroep bijv. Bouw, infra, recycling/afval, wegenbouw, chemie, schoonmaak, industie, constructie, magazijn, agrarisch, metaal, constructie, techniek en transport. Voor iedere toepassing hebben wij voor u een passende oplossing om de werkzaamheden uit te voeren met de juiste bescherming. Deze werkkleding zit gewoon lekker en is enorm functioneel. 

 

STeP

STeP (Sustainable Textil Production is een certificatie voor merken, retail bedrijven en producenten van textiel chain, ze zijn geauditeerd op alle zes relevante bedrijfsgebieden met betrekken tot de productie van de kleding;

  • Chemical management
  • Environmental management
  • Environmental performance
  • Quality management
  • Social responsibility
  • Health and safety

Hydrosoft

Deze werkkleding is vervaardigt als 'high-tech' kleding door gebruik te maken van de nieuwste stoffen en technologieën. Wij zorgen ervoor dat iedere werknemer op de werkplek goed beschermd wordt! Daarnaast geven we een persoonlijke touch aan de werkkleding! De kleding is 100% waterdicht, ademend, stretch, slijt en schuurvast, licht van gewicht en niet te vergeten milieuvriendelijke en duurzaam!

Simply no sweat

Simply no sweat is een zeer extreem ademend laminaat dat speciaal is ontwikkeld om een optimale bescherming te geven tegen regen, wind, sneeuw en kou met het meeste comfort! Daardoor verdient de kleding zich snel terug door verbeterde werkprestatie in slecht weer. RET 5.2 garandeert snelle doorvoer van transpiratie naar de buitenkant van de kleding. Dit geeft een zeer contante temperatuur voor u lichaam waardoor u minder zweet en beter presteert. 

Special customize

Ieder model kan in een minimaal aantal, voor u in iedere kleur volgens de wens van de klant gemaakt worden!  Dit geeft u de vrijheid om uw werkkleding nog meer uw eigen identiteit te geven. 

Multi weld

Vlamvertragende, bescherming, kleding in 100% katoen keperbinding. Verkrijgbaar in 2 gramsgewichten 330 of 410 grams. De stof in 330 grams is een voordelige optie voor lassers klasse 2. De stof 410 grams is voor de proffessionele lasser en biedt maximale bescherming klasse 3.

Door gebruik te maken van inherent vlam vertragende garenzoals modacryl blijft de stof 100% vlam vertragend en veilig! Ook na langdurig gebruik, wassen en drogen. 

 

Heb je een vraag of advies nodig?


Mocht je nog twijfelen welke werkkleding je nodig hebt, neem contact met ons op! Via onze klantenservice kunt u 24/7 een vraag indienen en telefonisch zijn we bereikbaar op werkdagen tussen 10.00 - 21.00 uur op telefoonnummer: 085 - 065 66 25 om u direct te helpen met u vragen over hydrowear. Ook kunt u terecht in onze winkel waar we u kunnen adviseren over de juiste maat en de benodigde veiligheidsnormen!

 

Lees meer
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »