Elten werkschoenen

Elten werkschoenen, meer dan standaard

Wij willen dat u met onze veiligheidsschoenen zo veilig en met het beste draagcomfort kunt werken. Daarom wordt alle kennis ingezet, dankij samenwerkingen en partnerschappen met universiteiten en medische vakmensen ontwikkelen we innovatieve technologieën. De schoen is zo aangepast aan de juiste pasvorm en modellen. Ongeacht of het nu gaat om indoor of outdoor, harde gladde vloeren of gladde, onstabiele ondergronden. Onafhankelijk van vocht, koude of hitte. Voor veiligheid en comfort, welke vaak beter zijn dan de algemene normen. Dankzij ons brede assortiment aan werkschoenen en werksneakers hebben we een passende oplossing voor iedereen!

 

Gore-tex waterdicht en ademend

Alleen Elten werkschoenen met een comfortabel klimaar zijn geschikt voor professioneel gebruik. Zodra de voeten te warm, te koud of te nat worden voelt een werkschoen ongemakkelijk aan. Dit kan onze gezondheid en concentratievermogen beïnvloeden. De Gore-Tex schoenen zijn permanent en waterdicht en uiterst ademend. Ze houden je voeten droog en zorgen voor en optimaal klimaat in de schoenen. Voor iedereen, onder alle weersomstandigheden en gedurende de gehele levensduur van het product.

 

Het beste voor uw voeten

Veel mensen krijgen vroeg of laat voetklachten. Vaak behoeven deze nog helemaal geen orthopedische behandeling, maar ze zijn al wel pijnlijk voelbaar, ook op het werk. Dan zijn onze persoonlijke semi-orthopedische inlegzolen voor veiligheidsschoenen een uitkomst, voordat klachten zich kunnen ontwikkelen tot orthopedische problemen. Als er reeds een orthopedisch klachtenpatroon is ontwikkeld, zijn echter speciale orthopedische inlegzolen of hulpmiddelen noodzakelijk. Ingeval van twijfel altijd een arts raadplegen.

 

Elke voet is uniek

Zo verschillend als mensen zijn, zijn ook hun voeten. Toch zijn er drie profielen die vaak voorkomen. Om een dergelijke voetvorm optimaal te ondersteunen, bieden wij inlegzolen aan met uiteenlopend geprononceerde voetholten. Deze zorgen voor een individuele demping en gelijkmatige gewichtsverdeling, waardoor pijn- en drukpunten worden ontlast. Uw voeten worden aangenaam zacht ingebed en vermoeien minder snel. Maar ook uw rug zal voelbaar profiteren van de demping van uw voetstappen.

 

Trendy werksneakers 

Coole look, casual draaggevoel. De L10-serie is een echte blikvanger. En dat is het: gecertificeerde veiligheid in de klasse S1 tot S3. De nieuwe lieveling Elten werkschoenen, niet alleen op de werkplaats. Naast dat de werksneakers er goed uit zien, zitten ze ook heerlijk en ze zijn duurzaam gemaakt. Dus ook nog eens goed voor het milieu! 

 

Lees meer
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »