Werkschoenen dames voor alle werkzaamheden

Werkschoenen dames

 

Speciaal voor de dames hebben we in ons assortiment een gehele collectie dames werkschoenen opgenomen, alles behalve braaf en saai! Deze werkschoenen voor dames zijn gemaakt voor de modebewuste vrouw van tegenwoordig. Onze werkschoenen voor dames hebben de ‘die wil ik hebben factor!’

Tegenwoordig zijn er veel verschillende werkschoenen voor dames, in vele soorten en maten. Waar moet je op letten?

Werkschoenen dames

Om te beginnen verdelen we onze werkschoenen dames in twee categorieën:

 

·         Veiligheidsschoenen (met een beschermende neus)

·         Beroepsschoenen (zonder beschermde neus)

 werkschoenen waar toe te passen

 

Wat is voor u de juiste keuze werkschoen?

 

Om als eerste rekening mee te houden is de veiligheidsklassen, werkschoenen zijn in verschillende veiligheidsklasse ingedeeld, ook zijn er speciale veiligheidsklassen onder de werkschoenen. In totaal zijn er vijf verschillende veiligheidsklassen, in de tabel hier onder een kort inzicht van de vijf veiligheidsklassen voor werkschoenen dames.:

 

 

Veiligheidsklasse werkschoenen dames 

 
Werkschoenen waar te gebruiken
 

Welk model werkschoenen dames?

 

Je hebt bij werkschoenen dames niet alleen speciale veiligheidsklasse maar ook verschillende modellen, breedtematen en hoogtematen. Werkschoenen moeten perfect zitten en een goede ondersteuning bieden aan uw voet, gemiddeld lopen we per dag meer op onze dames werkschoenen dan op ‘normale schoenen’ daarom is het belangrijk om het juiste model te vinden en een dames werkschoen die een goed ondersteuning biedt.

 

Werkschoenen voor dames zijn smaller dan die van heren of uniseks schoenen. Veel werkschoenen dames zijn gemaakt van licht materiaal, wat zorgt voor een hoog draagcomfort. Uiteraard wil het oog van vrouwen ook wat. Dit heeft geresulteerd in verschillende modieuze dames modellen! Subtiele designs, vrouwelijke werkschoen en de juiste ondersteuning en veiligheid voor u en uw voeten!

 

Werkschoenen dames

Wanneer een hoog model en wanneer en laag model werkschoen?

 

Tegenwoordig zien we steeds meer dames die in de bouw of industrie werken, juist voor deze dames is het aan te raden om een hoge werkschoenen dames te dragen, deze werkschoen bieden de juiste ondersteuning aan achillespees en voorkomen verzwikkingen.

Lage modellen zijn geschikt tijdens werkzaamheden waarbij uw voet meer bewegingsvrijheid nodig heeft, bijvoorbeeld bij werkzaamheden waarbij u moet knielen.

In ons legio van werkschoenen dames hebben we verschillende merken en modellen. Waaronder een groot assortiment van Elten, waaronder de L10 sneaker serie, Nova lady, Nova Lady-Fit en de Impuls Lady Aqua.

 

Heb je een vraag of advies nodig?

 


Via de klantenservice kunt u 24/7 een vraag indienen en telefonisch zijn we bereikbaar op werkdagen tussen 10.00 - 21.00 uur op telefoonnummer: 085- 065 66 25 om u direct te helpen met u vragen over werkschoenen dames.

Lees meer