Werksokken heren

Geen producten gevonden...

Werksokken heren

Voor de meeste mensen die dagelijks zwaar fysiek werk verrichten zijn een paar zaken uitermate belangrijk. Naast een goede kop koffie in de morgen is de juiste uitstraling erg belangrijk! Van PBM´s tot aan werkschoenen. Maar wat is een werkschoen zonder een paar goede werksokken? Als de sokken niet passen en goed zitten dan lopen de werkschoenen ook niet goed en kunt u last krijgen van blaren. Onze dames werksokken zijn door ons geselecteerd en hebben een unieke pasvorm speciaal aangepast op de pasvorm van heren! Zo lopen de heren werksokken nog beter en hebben ze een hoog draagcomfort! 

Wat verwacht je van werksokken?

Verschillende omstandigheden vragen om andere kwaliteit van een sok. Waar het bij de een draait om alleen comfort, kan het ook belangrijk dat de heren werksokken antistatisch zijn. Onze werksokken voor heren hebben een aangepast pasvorm, dit resulteert in een hoog draagcomfort en zo kunt u uw werkzaamheden zonder problemen uitvoeren!

Stevig en duurzaam

Werksokken moeten boven alles stevig en bestand zijn tegen constante wrijving en druk. Niet alleen beschermt dit je voeten, maar zorgt ervoor ook dat de werksokken niet iedere maand hoeft te vervangen. Onze werksokken voor heren zijn opgewassen tegen verschillende krachten van buitenaf!

Heeft u een vraag of advies nodig?

Heeft u eventuele vragen over werksokken dames? Dan kunt u makkelijk en snel contact met ons opnemen! Via onze klanten service kunt u 24/7 een vraag in dienen en telefonisch zijn we bereikbaar op werkdagen tussen 10.00 - 21.00 uur op telefoonnummer: 085 - 065 66 25 om u direct te kunnen helpen met uw vragen over werksokken dames!

Lees meer