Werksokken voor iedere voet en werkzaamheden

Werk comfortabel met goede werksokken 

Werksokken maken het verschil! Ze zorgen voor nog meer comfort en geven een extra bescherming. Niet alleen veiligheidsschoenen beiden een bescherming aan uw voeten, ook werksokken bieden bescherming! Zo bieden ze een extra bescherming tegen hitte of kou. Daarnaast zorgen werksokken ook voor een extra bescherming in de werkschoenen. De binnenkant van een werkschoen is vaak ruw en dit kan blaren opleveren, door het schuren van uw voet aan de binnenkant van de werkschoenen. Naast blaren kunnen er ook andere verwondingen ontstaan door de wrijving in de werkschoenen. Met werksokken voorkom je nare verwondingen aan je voeten!

Werksokken worden vaak vergeten, wanneer we kijken naar werkkleding, die een specifieke bescherming bieden. Het is echter van belang dat wanneer je actief bent op de werkvloer, je sokken lekker zitten en je niet belemmeren tijdens je werkzaamheden. Daarom is het van belang om werksokken te kopen die aansluiten bij je werkzaamheden en die comfort bieden.

Wat verwachten we van werksokken?

Verschillende werkzaamheden vragen om andere kwaliteiten van werksokken, waar de een comfort belangrijk vind, kan het ook belangrijk zijn dat de werksokken antistatisch zijn. Wij hebben een ruim assortiment aan werksokken voor ieder wat wils!

Duurzaamheid en stevigheid

Werksokken moeten boven alles goed stevig en bestand zijn tegen constante wrijving en druk. Dit beschermt niet alleen je voeten, maar het zorgt ook voor dat je de werksokken niet om de zoveel maanden moet vervangen. De juiste werksokken verlagen de kans op transpiratie aan de voet en voorkomen of gaan nare luchtjes tegen! In het assortiment van Verhoeven Bedrijfskleding vind u verschillende soorten werksokken, zo hebben we; thermo sokken, een unieke collectie met dames werksokken en een aparte collectie voor de heren werksokken. Onze werksokken gaan op het gebeid van kwaliteit en comfort verder dan normalen werksokken!

Heeft u nog een vraag of advies nodig?

Mocht je nog twijfelen welke werkkleding je nodig hebt, neem contact met ons op! Via onze klantenservice kunnen wij u het beste advies geven op het gebied van de werkzaamheden , maar ook voor de juiste bescherming. Ook kunt u terecht in onze winkel waar we u kunnen adviseren over de juiste maat, comfort en de benodigde veiligheidsnormen van uw werksokken!

 

Lees meer