Werkblouses

Werkblouses

Bij Verhoeven Bedrijfskleding kunt u terecht voor werk blouses in verschillende uitvoeringen,kwaliteiten, kleuren en diverse materialen. Zo hebben we ook werkoverhemden met lange maar ook kort mouwen, voor iedere klus hebben wij een bijpassende blouse! Mooie en sterke kwaliteit die tegen slijtage en een stootje kunnen. Heerlijk comfortabel katoen, sterk polyester en ga zo maar door!

Assortiment blouses

Ons ruime assortiment beid genoeg keuzen, ook heeft u de mogelijkheid om de blouse te laten matchen met uw huisstijl van het bedrijf of laat het logo - uitspraak van het bedrijf bedrukken of borduren op de blouse! Zo lopen uw werknemers er netjes en professioneel bij op de werkvloer! Een eigen en unieke uitstraling!

 

Heeft u nog een vraag of advies nodig?

Mocht u nog twijfelen welke werkkleding u nodig heeft, neem contact met ons op! Via onze klantenservice kunt u 24/7 een vraag indienen en telefonisch zijn we bereikbaar op werkdagen tussen 10.00 - 21.00 uur op telefoonnummer: 085 - 065 66 25 om u direct te helpen met u vragen over werkkleding. Ook kunt u terecht in onze winkel waar we u kunt komen kijken en eventueel de blouse kunt passen. Makkelijk en snel kunt u bij Verhoeven bedrijfskleding een blouse bestellen!

Lees meer