Pilotjack

Pilotjack

In onze ruime collectie vind u verschillende pilojacks. Een pilotjack is een stevige jas die zich kenmerken door een elastische boord aan de onderzijde en elastische mouwuiteinden. Dit zorgt ervoor dat de kou en vuil nooit via de mouwen of onderlangs in de jas kunnen komen. Dankzij de waterdichte en vuilafstotende eigenschappen blijft u boven alles droog en kunt u onze pilotjacks gerust aantrekken bij de meest uiteenlopende werkzaamheden. Pilotjacks zijn in verschillende uitvoeringen en maten leverbaar. Veel pilotjacks zijn uitgevoerd met afneembare mouwen en een uitneembare binnenvoering; ideaal voor in de zomer of wanneer u de jas als bodywarmer wilt gebruiken. 

 

High-vis RWS Pilotjack

Heeft u een beroep waarbij u goed zichtbaar dient te zijn? Dan kunt u ook kiezen voor een pilotjack met RWS striping. Deze pilotjacks zijn gecertificeerd conform de EN 471. Dit betekend dat de pilotjacks beschikken over de hoogste high-vis klassen.

 

Ons assortiment pilotjacks

Bij Verhoeven bedrijfskleding hebben we een groot aanbod aan Pilotjacks, zo hebben we alleen de beste merken in huis! Door onze selectie beiden kwaliteit tegenover een unieke prijs! Daarnaast heeft u ook de keuze uit veel verschillende soorten pilotjacks, zo kunt u uw perfecte jas vinden die matcht met uw werkzaamheden en een die bij de huisstijl van het bedrijf past. Daarnaast heeft u ook de mogelijkheid om de pilotjacks te laten borduren of bedrukken, dit geef teen professionele uitstraling!

 

Heeft u nog een vraag of advies nodig?

Mocht u nog twijfelen welke pilotjack u nodig heeft, neem contact met ons op! Via onze klantenservice kunt u 24/7 een vraag indienen en telefonisch zijn we bereikbaar op werkdagen tussen 10.00 - 21.00 uur op telefoonnummer: 085 - 065 66 25 om u direct te helpen met u vragen over pilotjacks. Ook kunt u terecht in onze winkel waar we u kunnen adviseren over de juiste maat en de benodigde veiligheidsnormen over de door u gekozen pilotjack!

Lees meer